10.Meslek Komitesi’nden Saray çıkarması

10.Meslek Komitesi’nden Saray çıkarması
Yayınlama: 31.01.2015
A+
A-

Üyelerin sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam eden ÇTSO 10.Meslek Komitesi, bu kez Saray’daki üyelerle bir araya geldi. Üye ziyaretlerinin daha önce sadece seçim öncesi oy istemek için gerçekleştirildiğini ifade eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Komite Üyesi Mustafa Seçkin, “Biz bu vizyonu değiştirmek istiyoruz. 2015 yılında üye odaklı çalışacağız. Bire bir üyelerimizle görüşüp beklentilerini dinleyeceğiz ve buna göre hizmet edeceğiz. Sizlerin fikirleri bizim için çok önemli. Üyelerimizle ne kadar yakın olursak o kadar başarılı oluruz” dedi
10.meslek-komitesi-saray-ziyaretleri-3
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) bünyesinde oluşturulan Meslek Komiteleri, çalışmalarına ara vermeden devam ederken, bankacılık, sigortacılık ve kuyumculuk sektörlerini kapsayan ÇTSO 10.Meslek Komitesi, Çarşamba günü gerçekleştirilen program kapsamında, Akbank Saray Şubesi, Denizbank Saray Şubesi, Erler Kuyumculuk ve Axa Oyak Saray Acentesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde 10.Meslek Komite Başkanı Mustafa Üstün, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Komite Üyesi Mustafa Seçkin ile Şener Aru yer aldı.

NE KADAR YAKIN OLURSAK O KADAR BAŞARILI OLURUZ
Ziyaretlerde yaptığı konuşmada, üye ziyaretlerinin daha önce sadece seçim öncesi oy istemek için gerçekleştirildiğini ifade eden Mustafa Seçkin, “Biz bu vizyonu değiştirmek istiyoruz. 2015 yılında üye odaklı çalışacağız. Bire bir üyelerimizle görüşüp beklentilerini dinleyeceğiz ve buna göre hizmet edeceğiz. Sizlerin fikirleri bizim için çok önemli. Üyelerimizle ne kadar yakın olursak o kadar başarılı oluruz. Sizlerin sıkıntılarını dinleyip bunları çözüm için TOBB’a ileteceğiz” dedi. Konuşmasında, birlikte hareket etmesinin önemine de dikkat çeken Seçkin, “Amacımız, ilçelerimizin kazanması ve daha da gelişmesi. Bunun için sürekli olarak fikir alışverişinde bulunup görüşlerimizi birbirimizle paylaşacağız” diye konuştu.

PROJE ÜRETMEYE BAŞLADIK
Seçkin ayrıca, üyelere daha da yararlı olmak için ÇTSO bünyesinde proje üretilmeye başlandığının da altını çizdi.

İLK DURAK AKBANK OLDU
Komite üyeleri ilk olarak Akbank Saray Şube Müdürü Hakan Topaloğlu ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında, Topaloğlu ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Komite Üyeleri, sektörle ilgili sıkıntıları da dinledi. Ziyaretlerinden ötürü Komite üyelerine teşekkür eden Şube Müdürü Topaloğlu, duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

ODA GEÇMİŞ DÖNEMLERE GÖRE ÇOK AKTİF
Komite Üyelerinin Saray’daki ikinci durağı Denizbank oldu. Denizbank Saray Şube Müdürü Rahmi Erdoğan da ziyaretlerinden ötürü Komite üyelerine teşekkür ederken, ÇTSO’nun geçmiş dönemlere oranla çok daha aktif olduğunu dile getirdi ve odayı çalışmalarından ötürü tebrik etti. Ardından Erler Kuyumculuk’u ziyaret eden Komite Üyeleri, burada da Ergun Er’’le sektörü değerlendirirken, bir yandan da sorunları dinleyerek not aldı.

FARKLI ŞAHISLARIN KREDİ KARTI İLE YAPILAN İŞLEMLER SORUN YARATIYOR
Komite üyeleri son olarak Axa Oyak Saray Acentesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında, sektörün sıkıntıları ile ilgili konuşan Acente sahibi Ahmet Aylanç, özellikle kredi kartı tahsilatlarında sorun yaşandığını belirterek, “Örneğin müşteri başka birinin ya da arkadaşının kredi kartı bilgilerini veriyor. Biz kart sahibini ekranda göremiyoruz. Böyle olunca sıkıntı yaşıyoruz. Konuyu bankalarla görüşmemiz lazım. Tüm şirketlerde aynı problem var” diye konuştu. Aylanç ayrıca, trafik sigortaları ile ilgili olarak, “Aynı plaka için çok sayıda poliçe kestiğimizde şirketler o plaka numarasına poliçe kesilmesini kapatıyor. Buna da çözüm bulunması lazım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber