27 yıllık göreve gözyaşları arasında veda etti

27 yıllık göreve gözyaşları arasında veda etti
Yayınlama: 14.10.2016
A+
A-


Saray Belediyesi Yazı
İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Nalân Tecimen emekliliğe ayrıldı. 27 yıllık görevinin ardından emekli olan Tecimen için veda yemeği düzenlenirken, duygusal anların yaşandığı yemekte Tecimen’in ve bazı çalışma arkadaşlarının göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

sdr

Saray Belediyesi’nde 27 yıl görev yapan Nalan Tecimen gözyaşları arasında memuriyetini tamamladı.
BELEDİYE PERSONELİ EKSİKSİZ KATILDI
Filiz Et Mangal’da Devrek düzenlenen veda yemeğine, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve Belediye çalışanları eksiksiz olarak katıldı. Tecimen için düzenlenen veda yemeğinde konuşan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, çok değerli bir çalışanlarının emekli olduğunu belirterek belediyenin ve başkanlık makamının kapısının yıllarca emek vermiş Nalan Tecimen’e her zaman açık olduğunu belirtti. Başkan Çoban başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Saray Belediyesi çalışanları ve Saray halkı adına Nalan Tecimen’e teşekkür etti.

sdr

TECİMEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Çoban’ın ardından duygu ve düşüncelerini paylaşan Nalan Tecimen, konuşmanın zor olduğu bir anı yaşadığını belirterek, “27 yıllık çalışma yaşamım boyunca sizlerle çok şey yaşadık, paylaştık. Beni bugün yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Kendisine hizmetlerinden dolayı plaket ve armağan da verilen Tecimen’in veda sırasında duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber