Ahmet Yeni; 8 bin ton ayçiçeği aldık

Ahmet Yeni; 8 bin ton ayçiçeği aldık
Yayınlama: 28.10.2014
A+
A-

Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Saray’da 18 Ağustos’ta başlattığı ayçiçeği alımında sona gelmiş durumda. Ayçiçeği alımlarının kısa bir süre daha devam edeceğini ifade eden Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yeni, bu güne kadar 8 bin ton ayçiçeği aldıklarını söyledi.
ahmet yeni
Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yeni 18 Ağustos’ta başlattıkları ayçiçeği alımının kısa süre sonra sona ereceğini söyledi.

GEÇEN SENENİN ÜZERİNDE ALIM YAPILDI
Ayçiçeği alımlarının kısa bir süre daha süreceğini belirten Başkan Yeni, “S.S.837 Sayılı Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi bu sezon 8 bin ton ayçiçeği aldı. Bu sene verim iyi olduğu için geçen senin üzerinde ayçiçeği alımı yaptık. Verimin yanında fiyatta kötünün iyisi olunca ortaklarımızın yüzü bir nebze de olsun güldü. Hafta başında Beyazköy Mahallemizdeki alımları tamamladık. Kısa süre içinde de Saray Ofis alımları sonlandıracaktır” dedi.

ÖDEMELER ANINDA YAPILDI
Ödemeler konusunda ortakların hiç bir sorun yaşamadığını söyleyen Başkan Yeni, “Ürününü Yağlı Tohumlara getiren ortaklarımız ödemelerini kısa sürede aldılar. Farklarda en kısa sürede ortaklarımıza ödenecektir” dedi.

YEM SATIŞLARI DEVAM EDİYOR
Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin çalışmalarıyla her zaman üreticinin yanında olduğunu söyleyen Yeni, “Uzun vadeli yem satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şuan kooperatifimizden yemini alan ortaklarımız ödemesini önümüzdeki sezon ayçiçeği hasadında yapacaklardır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber