Ali Özen esnafın sorunlarını Ankara’da dile getirdi

Ali Özen esnafın sorunlarını Ankara’da dile getirdi
Yayınlama: 05.02.2016
A+
A-

Saray Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen Ankara ziyaretinde Saray’ın ve esnafın sorunlarını dile getirdi. Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken  ile görüşen Ali Özen, Bağ-Kur ödemelerine yapılan yüzde 30’luk zammın esnafın belini büktüğünü dile getirdi. Saray’da SGK Şube Müdürlüğü’nün açılması içinde görüşmelerde bulunan Özen, AKP’li Vekillerden eski Askerlik Şubesi’nin SGK’ya tahsis edilmesini istedi.
Ali Özen esnafın sorunlarını Ankara’da dile getirdi4
Saray Gazetesi – Saray Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen Ankara ziyaretinde bir dizi temasta bulundu.
ÖZEN BAĞKUR ÖDEMELERİNDEKİ ARTIŞI GÜNDEME GETİRDİ
Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Özen’in ilk durağı Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar  Konfederasyonu (TESK) oldu. TESK Başkanı Bendevi Palandöken  ile görüşen Özen, emekli esnaflardan kesilen yüzde onluk kesintinin kaldırılması için gösterdiği çabalar nedeniyle Palandöken’e teşekkür etti. Yeni yılla birlikte Bağ-Kur ödemelerine yapılan zammı da gündeme getiren Özen, Bağ-Kur ödemelerine yapılan yüzde 30’luk zammın esnafın belini büktüğünü belirterek, esnafın genel sorunlarını Başkan Palandöken’e iletti.
SIKINTILARI DİLE GETİRDİLER
TESK ziyaretinin ardından Şoförler Odası Federasyonu’nda ziyaret eden Tekirdağ heyeti Başkan Fevzi Apaydın’la görüştü. UKOME ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları anlatan heyet, sıkıntıların çözülmesi için Apaydın’dan yardım istediler.
MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİLER
Ali Özen esnafın sorunlarını Ankara’da dile getirdi3Tekirdağ heyeti konfederasyon ziyaretlerin ardından Tekirdağ Milletvekillerini ziyaret ettiler.  AKP Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün ve Ayşe Doğan’ın ziyaret eden Tekirdağ heyeti, Saray Esnafının şikâyetlerini milletvekillerine ilettiler. Saray’da SGK Şube Müdürlüğü’nün açılması içinde görüşmelerde bulunan Özen, eski askerlik şubesi binasının SGK’ya verilmesi için milletvekillerinden destek istedi.  Saray esnafının ve vatandaşların SGK işlemlerini gerçekleştirmek için Kapaklı’ya gitmek zorunda kaldıklarına dikkat çeken Başkan Özen, Saray’a SGK müdürlüğünün açılmasının zorunluluk olduğunu belirtti. AKP Tekirdağ Milletvekillerine taleplerini ileten Ali Özen, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’i de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
ALİ ÖZEN’DEN TEŞEKKÜR
Ankara’da Saray Halkı’nın sesi olan Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen Ankara’da kendileriyle yakından ilgilenen Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’e, Şoförler Odası Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’a, Milletvekilleri Ayşe Doğan, Mustafa Yel, Metin Akgün ve Candan Yüceer’e kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber