Başkan Çoban Dünya Çocuklarını ağırladı

Başkan Çoban Dünya Çocuklarını ağırladı
Yayınlama: 20.04.2018
A+
A-


Saray Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban bugün saat 10.00’da makamında bir resepsiyon düzenledi. Başkan Çoban, resepsiyonda barış ve kardeşlik mesajları verdi.

BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJLARI VERDİ
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, 3. Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında Arnavutluk, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Malezya, Romanya ve Ankara’dan gelen Kuzey’in Uşaklarını bugün saat 10.00’da makamında ağırladı. Misafirleriyle yakından ilgilenen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban yaptığı konuşmada barış ve kardeşliğe çok ihtiyaç olan bu zor günlerde ilçeye gelen misafirlere teşekkür ederek şöyle konuştu: “Öncelikle hepiniz ilçemize hoş geldiniz. Sizleri birer kültür elçisi olarak görüyoruz. Barışın ve kültürün hakim olduğu bir dünyayı hep birlikte kuracağımıza olan inancımız sonsuzdur. Festivalimizin güzel geçmesi dileğiyle hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.
“ÜLKEMİZDE AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ”
Başkan Nazmi Çoban’ın ardından söz alan grup sözcüleri iyi dileklerini ve teşekkürlerini iletti. Saray halkının misafirperverliğinden ve yakın ilgisinden çok memnun olduklarını ifade eden grup sözcüleri, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve ekibini ülkelerinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ
Resepsiyonda, festivale katılan gruplar sırayla ülkelerinin simgesi olan hediyeleri Başkan Nazmi Çoban’a sundu. Başkan Çoban tarafından da festivale katılanlar için Saray Belediyesi tarafından özel hazırlanmış armağanlar takdim edildi. Saray Belediyesi önünde gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimi ile resepsiyon son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Saray Haber