Başkan Çoban tarih verdi: 31 Mayıs’ta başlıyoruz!

Başkan Çoban tarih verdi: 31 Mayıs’ta başlıyoruz!
Yayınlama: 23.05.2016
A+
A-

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban Saray Halkının yıllardır beklediği doğalgaz yatırımında çalışmaların başlayacağı tarihi açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden doğalgazda ilk kazmanın vurulacağı tarihi açıklayan Başkan Çoban, “Gözün aydın Saray, 31 Mayıs’ta başlıyoruz!” dedi.
doğalgaz net
Başkan Nazmi Çoban’ın, ‘Gözün aydın Saray, 31 Mayıs’ta başlıyoruz!’ başlığıyla yaptığı açıklama şu şekilde:
TÜM SARAY HALKI DAVETLİ
“Saray Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz günlerde onayladığı doğalgaz altyapı girişimi 31 Mayıs 2016 Salı günü başlayacak. Salı günü 14.00’te Çerkezköy yolu girişinde düzenlenecek törenle ilk kazma vurulacak. Törene tüm kurum yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve tüm Saray halkı davet edilecek.
BU YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK
Saray ve civarının lisans programında olmamasına karşın Saray Belediyesi’nin yoğun çabalarıyla sonuç veren girişimler neticesinde başlatılacak olan doğalgaz altyapı çalışmasında yüklenici firmanın sorumluluk alanındaki faaliyetin bu yılsonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.
“TEMİZ ENERJİYE GEÇİYORUZ”
Kanalizasyonun yanı sıra içme suyu şebeke ve altyapısının tümüyle yenilendiği, arıtma tesisinin kurulduğu bu süreç içerisinde Saray’ın temiz enerjiye geçişinin sağlanması ve doğalgaz kullanımının yaygınlaşması amaçlanıyor.
“YOL ÇALIŞMALARI İVEDİLİKLE YAPILACAK”
Doğalgazla birlikte tüm altyapı çalışmalarının tamamlanacağı ilçemizde, altyapının tümüyle bittiği yerlerde ivedilikle kapsamlı yol ve çevre düzenlemesi çalışması başlatılacak.
“ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Tüm bu atılım hamleleri ve çalışmalar esnasında halkımıza verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür diler, anlayışla ve duyarlılıkla yaklaşan tüm halkımıza teşekkür ederiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber