Başkan Çoban’dan 29 Ekim ve 1 Kasım Mesajı

Başkan Çoban’dan 29 Ekim ve 1 Kasım Mesajı
Yayınlama: 28.10.2014
A+
A-

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91’inci yılı ve Saray’ın düşman işgalinden kurutuluşunun 92’inci yılı dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşatılacağını ifade eden Başkan Çoban, “Emperyalizme karşı kurtuluş savaşı vererek özgür ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini kuran başta Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere Cumhuriyeti ilan edenleri, bugünlere taşıyanları içtenlikle anıyor ve geleceğe taşıyacak olanlara da sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
nazmi çoban
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 1 Kasım Saray’ın Kurtuluş Günü mesajı şu şekilde:
“Değerli Saraylı hemşerilerim,
Kuruluşunun 91. yılında Cumhuriyet; bağımsızlık, özgürlük ve demokrasidir. Laik Cumhuriyet dil, din, ırk, mezhep, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin insanın özgürleştirilmesi, kardeşleştirilmesidir. Cumhuriyet karanlığa karşı aydınlıktır, çağdaşlıktır, ümmetten millete, kulluktan özgür bireye geçiştir, Cumhuriyet halkın kendi kendini yönetmesidir.
Cumhuriyet 91 yıldan beri bütün yurtta coşkuyla kutlandıysa gelecekte de o coşku ve heyecanla kutlanacak, ilelebet yaşanacak ve yaşatılacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle emperyalizme karşı kurtuluş savaşı vererek özgür ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini kuran başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve arkadaşları olmak üzere Cumhuriyeti ilan edenleri, bugünlere taşıyanları içtenlikle anıyor ve geleceğe taşıyacak olanlara da sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca; ilçemizin kurtuluşunun 92. yıl dönümünü de kutlar, şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber