“Bütün diktatörler bir birlerine benzerler”

“Bütün diktatörler bir birlerine benzerler”
Yayınlama: 13.03.2017
A+
A-

Saray’ın tanınmış simalarından genç siyasetçi Özgen Erkiş, Atatürk ve Cumhuriyet temalı bestelerini sürdürüyor. Son olarak diktatörlük ve tek adam yönetimlerini hedefine alan genç siyasetçi Erkiş, yaptığı beste ile ‘Bütün diktatörler fena halde bir birine benzer’ çıkışıyla dikkat çekti. İnternet üzerinden youtube sitesinden yayınlanan yeni bestede Gambiya’yı 22 yıl yöneten Yahya Yammeh’in yaptıklarından bahsediliyor.

BİZİM ÖZGEN YİNE DİKKAT ÇEKTİ
Saray’ın son zamanlarda yetiştirdiği önemli siyasi siması Özgen Erkiş, gerçekleştirdiği propagandalarda ‘Bizim Özgen’ logosu ile tanınıyor. Erkiş, kısa süre önce ise şarkı besteleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. İlk olarak ‘Başkomutan ancak böyle olurdu’ şarkı sözlerini yazdı ve yorumu Mutlu Arı’ya ait çalışmasını kamuoyu ile paylaştı.
DİKTATÖR YAMMEH GÖRSELİNDE MESAJ
Bizim Özgen, 2016 Kasım ayında takipçileri tarafından ilgi gören ‘Başkomutan ancak böyle olurdu’ şarkısının ardından, bir şarkı bestesi daha gerçekleştirdi. ‘Algı, Büyü ve Diktatör’ ismini verdiği çalışmasında Özgen Erkiş, Gambia’yı 22 yıl yöneten diktatör Yahya Yammeh’in siyasi tarihinden kesitler paylaştığı görselinde ‘Diktatörler fena halde bir birlerine benzerler’ sloganı ile mesaj verildi.
İNTERNET ÜZERİNDEN PAYLAŞILDI
Saray’ın genç siyasetçisi Özgen Erkiş, son beste çalışması olan ‘Algı, Büyü ve Diktatör’ isimli çalışmasını ilk olarak 28 Şubat 2017 tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. İnternet üzerinden https://www.youtube.com/watch?v=5xPjFt7D0ic&feature=share linkine tıklanarak dinlenen çalışma beğeni topluyor.

HABER: Ramazan FİŞEK

 

Saray Haber