Büyükyoncalı’nın minikleri gol oldu yağdı

Büyükyoncalı’nın minikleri gol oldu yağdı
Yayınlama: 27.05.2016
A+
A-

Bu sezon altyapıya büyük önem veren Büyükyoncalıspor, U 11 Miniminikler Şenliği D Grubu’nda ilk maçına çıktı. Kapaklı’da Trexta Fevzipaşaspor ile karşılaşan Büyükyoncalıspor’un minikleri gol olup yağdıkları maçı 15-0 kazanarak, ilk haftadan liderlik koltuğuna oturdu.

BÜYÜKYONCALI MİNİKTekirdağ Miniminikler Şenliği D Grubu ilk hafta maçında Trexta Fevzipaşaspor ile karşılaşan Büyükyoncalıspor, sahadan 15-0’lık galibiyetle ayrıldı.
MİNİKLERDEN 15 GOL
22 Mayıs Pazar günü saat 15.30’da Kapaklı Sahası’nda oynanan maça Büyükyoncalı’nın minikleri fırtına gibi başladı. Karşılaşma boyunca neredeyse rakibine top göstermeyen Büyükyoncalı’nın minikleri Samat’in 7, Kürşat’ın 4, Erdem’in 3 ve Emir’in golleriyle maçı 15-0 kazandı. Bu sonuçla lige iyi bir başlangıç yapan Büyükyoncalıspor, ilk haftadan liderlik koltuğuna yerleşti.
“SAHAMIZIN YAPILMASINI İSTİYORUZ”
Miniklerin ilk maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Büyükyoncalıspor Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik, “Tamamen Büyükyoncalı’nın çocuklarından oluşan takımımız bugün çok iyi bir başlangıca imza attı. Kulüp olarak bu sezon hedefimizin altyapı olduğunu ifade etmiştik. Bu hedefi gerçekleştirmede U 11 takımımız oldukça önemli. Büyükyoncalı’nın çocuklarını bu yaşlarda yetiştirmeye başlayarak, çok iyi noktalara taşımak istiyoruz. Bu hedefe ulaşabilmemiz için Büyükyoncalı’nın sahası mutlaka yapılmalıdır. Sahamızın yapılması hem Büyükyoncalı Mahallesi’ne büyük katkı sağlayacak hem de çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda yeteneklerini sergilemelerine ve geliştirmelerine katkı sunacaktır” dedi.
“AİLELERİ MAÇA BEKLİYORUZ”
Minik takımın ikinci hafta mücadelesinde 29 Mayıs Pazar günü saat 14.00’de Kapaklıspor ile karşılaşacağını söyleyen Özçevik, “Sporcularımızın ailelerini ve bütün sporseverleri bu maça bekliyoruz. Minik oyuncularımız taraftar desteğiyle çok daha güzel işlere imza atacaktır” dedi .

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber