Büyükyoncalıspor deplasmanda 1 puan aldı

Büyükyoncalıspor deplasmanda 1 puan aldı
Yayınlama: 18.10.2016
A+
A-


Amatör 1. Lig B Grubunda ilçemizi temsil eden Büyükyoncalıspor, Vakıflar Güvenspor deplasmanında 10 kişi kalmasına karşın 1 puan almayı başardı. 90 dakikası 2–2 tamamlanan mücadelede Büyükyoncalıspor’un gollerini Sefa ve Emre kaydetti.
buyukyoncalispor-deplasmanda-1-puan-aldi-2
VAKIFLAR GÜVENSPOR DEPLASMANINDA 1 PUAN
Tekirdağ Amatör 1. Lig B Grubunda mücadele eden Büyükyoncalıspor, ligin 4. Hafta karşılaşmasına geçtiğimiz Pazar günü çıktı. Uzun süredir kötü gidişatına ve ligdeki puan kayıplarına son vermek isteyen temsilcimiz Büyükyoncalıspor, Vakıflar Güvenspor deplasmanında galibiyet için sahaya çıktı.
DOSTLUK ÖN PLANDAYDI
Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar sportmenliğin ön planda olduğu dostça bir mücadele ortaya koyan takımlar, sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Büyükyoncalıspor, gördüğü kırmızı kart sonrasında maçı 10 kişi tamamladı.
BU HAFTA RAKİP SAĞLIK MAHALLESİSPOR
Temsilcimiz Büyükyoncalıspor, ligde geride kalan dört hafta sonrasında 1 galibiyet 1 beraberlik ve iki mağlubiyet ile 4 puana sahip. Ligde 6. Sırada yer alan Büyükyoncalıspor, önümüzdeki hafta kendi sahasında ligde 3 puanı bulunan Sağlık Mahallesispor’u ağırlayacak.

Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

Saray Haber