Büyükyoncalıspor galibiyet peşinde

Büyükyoncalıspor galibiyet peşinde
Yayınlama: 08.10.2016
A+
A-

Geçtiğimiz hafta sezonun ilk deplasman maçına çıkan ve son dakikada yediği goller ile 3 puanı Çerkezköy’de bırakan Büyükyoncalıspor, Ergenegücü Ulaş Spor karşısına galibiyet parolası ile çıkacak. Pazar günü saat 14.00’da Saray Şehir Stadyumunda gerçekleşecek karşılaşmaya Saraylı futbol severlerin ilgi göstererek temsilcimize son dakikaya kadar destek vermesi bekleniyor.
buyukyoncalispor-galibiyet-pesinde
GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKACAK
Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda mücadele eden temsilcimiz Büyükyoncalıspor, sezona kendi sahasında Çorlu Kore Spor’u 3-0 mağlup ederek başlamış ve ilk hafta karşılaşmaları sonucunda ligin zirvesinde yer almıştı. Fakat geçtiğimiz hafta ligin ikinci karşılaşmasında Çerkezköy 1923 Gençlik Spor ile deplasmanda karşılan Büyükyoncalıspor, maçı 1-0 önde götürmesine rağmen 90 dakikaya eklenen 4 dakikalık uzatma bölümünde 2 gol yiyerek mağlup olmuştu.
TRİBÜN DESTEĞİ BEKLENİYOR
Geçtiğimiz hafta üç puanı sürpriz bir şekilde Çerkezköy’de bırakan temsilcimiz Büyükyoncalıspor, bu hafta hataya yer vermeden güçlü rakibi ErgenegücüUlaşspor’u yenmek için sahaya çıkacak. Yarın (Pazar Günü) saat 14.00’da Saray Şehir Stadyumunda rakibini ağırlayacak olan Büyükyoncalıspor, tribün desteğini de arkasına almak istiyor. Saraylı futbolseverlerin maça katılım göstererek tribünleri doldurması bekleniyor.
LİGDEKİ SON DURUM
Büyükyoncalıspor ligde 4. Sırada bulunuyor. Geride kalan iki haftada rakip ağları 4 kez havalandıran Büyükyoncalıspor, kendi ağlarında da 2 gol gördü. 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 3 puan 2 averaj sahibi Büyükyoncalıspor, ligde 3. Sırada bulunan ErgenegücüUlaşspor’u ağırlayacak. ErgenegücüUlaşspor’un ligde 6 puanı bulunuyor.
Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber