Büyükyoncalıspor, Paşa’yı ağırlayacak

Büyükyoncalıspor, Paşa’yı ağırlayacak
Yayınlama: 12.11.2016
A+
A-

Ligde bir türlü çıkışa geçemeyen ve aldığı yenilgilerle taraftarını üzen temsilcimiz Büyükyoncalıspor, yarın Saray Şehir Stadyumunda ligin iddialı ekiplerinden Fevzipaşaspor’u ağırlayacak. Büyükyoncalıspor, alacağı galibiyet ile üst sıraların kaderine etki ederek gücünü göstermek ve isminden söz ettirmek istiyor.
buyukyoncalispor-pasayi-agirlayacak2BÜYÜKYONCALISPOR FEVZİPAŞASPOR’U AĞIRLAYACAK
Tekirdağ Amatör 1. Lig B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Büyükyoncalıspor, ligde son haftalarda aldığı meğlubiyetler ile üst sıralardan kopmuş durumda. Büyükyoncalıspor, ligin 8. Haftasında yarın saat 15.30’da Saray Şehir Stadyumunda Fevzipaşaspor’u ağırlayacak. Ligin iddialı ekiplerinden Fevzipaşaspor, lider Çerkezköy Doğanspor’un 1 puan gerisinde iyi bir sezon performansı ortaya koyuyor. Büyükyoncalıspor, rakibini yenerek ligde bulunduğu sıralamanın daha üstünde bir güce sahip olduğunu kanıtlamak ve zirve yarışına etki ederek adından söz ettirme peşinde.
PAŞA ZİRVE YARIŞINDA
Temsilcimiz Büyükyoncalıspor, ligde geride kalan 7 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. 8 puan ile 7. Sırada yer alan temsilcimiz, attığı 13 gole karşılık ağlarında 12 gol gördü. Fevzipaşaspor ise geride kalan 7 haftada 6 galibiyet 1 mağlubiyet ile 18 puan topladı. Ligde 3. Sırada yer alan rakip Fevzipaşaspor ligin zirvesi ile arasındaki 1 puanı koruma peşinde.
Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

Saray Haber