Çukuryurtlu futbolculardan Bilecen’e sitem

Çukuryurtlu futbolculardan Bilecen’e sitem
Yayınlama: 06.02.2018
A+
A-


Çukuryurtspor’un Tekirdağ 1. Amatör Ligi namağlup şampiyon tamamlamasında en büyük emeğe sahip olan Çukuryurtsporlu futbolcular Kulüp Başkanı Mehmet Bilecen’e ve yönetim kurulu üyelerine sitemlerini dile getirdiler. Futbolcular adına sosyal medya hesabından açıklama yapan takım kaptanı Ferhat Şenel, Çukuryurtsporlu futbolcuların haklarını alamadıklarını belirterek, “Maksadın sadece para olmadığı bir ortamda kardeşlerime birer teşekkür bile edemeyen Çukuryurtspor başkan ve yöneticilerine hakkimizi helal etmiyoruz”  ifadelerini kullandı.

Tekirdağ 1. Amatör Ligde namağlup şampiyon Çukuryurtspor’un takım kaptanı Ferhat Şenel, takım arkadaşları adına sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Kulüp Başkanı Mehmet Bilecen ve yönetim kurulu üyelerine sitem etti.
ŞİDDETLE KINIYORUM
Kaptan Ferhat Şenel’in Facebook hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
“Lig bitmiş, üzerinden 2 ay geçmiş. Çukuryurtspor Türkiye genelinde tek namağlup şampiyon olan takim. Onurlu, gururlu ve karakterli kardeşlerimin hakkını veremeyen sadece maksadın para olmadığı bir ortamda kardeşlerime birer teşekkür bile edemeyen Çukuryurtspor başkan ve yöneticilerine hakkımızı helal etmiyoruz. Bugüne kadar sözümü dinleyip tek kelime konuşmayan kardeşlerime ben ağabeyleri olarak teşekkür ediyorum. Çukuryurtspor camiasını da onları savunma şansı vermedikleri içinde şiddetle kınıyorum. Her laflarında dürüstlükten bahsedip üstümüzden prim yapıp lig sonunda hiçbir şey olmamış davranmalarını gün gelince yüzlerine vurmasını biliriz.”

Saray Haber