Çukuryurtspor Dayanışma Yemeği düzenledi

Çukuryurtspor Dayanışma Yemeği düzenledi
Yayınlama: 31.10.2017
A+
A-


Bu sezon Tekirdağ 1. Amatör Küme’de fırtına gibi esen Çukuryurtspor, Dayanışma Yemeği düzenledi. 27 Ekim Cuma günü Çukuryurt Mahallesi Düğün Salonu’nda düzenlenen Dayanışma Yemeğiyle kulübe önemli bir gelir sağlandı.

Çukuryurtspor Kulübü 27 Ekim Cuma günü saat 20.00 Çukuryurt Mahallesi Düğün Salonu’nda dayanışma yemeği organize etti.
BİLECEN TEŞEKKÜR ETTİ
Dayanışma Yemeğinin açılış konuşmasını yapan Çukuryurtspor Kulüp Başkanı Mehmet Bilecen, bir yılık bocalamanın ardından Çukuryurtspor’un hak ettiği yerlere gelmeye başladığını dile getirerek, “Bu sezon ligde çok iyi gidiyoruz ve lider durumdayız. Kulübümüze gelir sağlamak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı daha güçlü hale getirmek için bu buluşmayı organize ettik. Dayanışma Yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
DAYANIŞMA GECELERİ ÇOK DEĞERLİ
Bilecen’in ardından kısa bir konuşma yapan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, kendisinin de bir dönem Çukuryurtspor forması giydiğini belirterek, “Bu anlamlı gecede sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Saray Belediyesi olarak imkanlarımız doğrultusunda spor kulüplerimize yardımcı oluyoruz. Ama bu gecede olduğu gibi dayanışmayla, emekle ortaya çıkan destekler çok daha değerli ve anlamlı oluyor. İnanıyorum ki bu destekle Çukuryurtspor çok daha iyi yerlere gelecektir” dedi.
SALİH DEMİRCİ’DEN MİNİ KONSER
Konuşmalarının ardından Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuar Hocası Salih Demirci sahne alarak birbirinden güzel eserleri dayanışma gecesine katılanlar için seslendirdi. Gecede bilet numaralarına göre çekiliş yapılarak çeşitli hediyeler dağıtıldı.
KATILIM YOĞUN OLDU
Çukuryurt Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği geceye, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, CHP Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Tekirdağ İl Başkan yardımcısı Abdül Taşyasan, MHP Saray İlçe Başkan Yardımcısı Faik Uzun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu, Saray Belediye Meclis Üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş. Müdürü Ali Osman Yaşar, CHP Saray İlçe Başkan Adayı Şener Günaydı, Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Esat Yalçın ve İlçemizdeki spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Saray Haber