DLG-ÖÇP Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı

DLG-ÖÇP Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı Açıldı
Yayınlama: 24.08.2017
A+
A-


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, DLG-ÖÇP Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarının açılışına katıldı.

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
Karaevli Fuar Alanında gerçekleşen açılışta, Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Vali Vekili Lütfullah Gürsoy, Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Ahmet İstanbulluoğlu ve Alman Tarım Birliği Kıdemli Danışmanı Karl-Martin Lüth da yer aldı.
“TRAKYA, TÜRKİYE’DE TARIM VE HAYVANCILIĞIN BAŞKENTİDİR”
Açılışta konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak beş önemli vizyonumuz var, bunlardan biri de tarım ve hayvancılık. Bulunduğumuz bölge, hastalıktan ari bölgedir. Trakya, Türkiye’de tarım ve hayvancılığın başkentidir. Biz, Büyükşehir olduğumuz günden bu yana yatırım ve projeler sayesinde büyük atılım gerçekleştirdik. Bunun dönüşlerini de alıyoruz.  Ben, Tarım ve Teknoloji Fuarının Tekirdağ için faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.
KURDELE KESİLDİ
DLG-ÖÇP Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı açılış töreninde konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi gerçekleştirildi ve halk dansları gösterileri yapıldı.  Türkiye’nin farklı bölgelerinden 105 firmanın katıldığı Fuarda, çeşitli tarım ürünleri sergilenecek.

 

Saray Haber