Duygu ve Er’den Saray MYO için önerge

Duygu ve Er’den Saray MYO için önerge
Yayınlama: 27.02.2016
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ergun Er ve Nazmi Duygu Saray Meslek Yüksek Okulu yeni yerleşkesinin öncelikli talepleri olan Yaya Yolu ve şehir içi ulaşım hattı için Büyükşehir Belediye Meclisi’ne önerge verdiler.
Yaya yolu ve ulaşım için önerge verdiler1
Saray Gazetesi – NKÜ Saray MYO’nun yaya yolu ve şehir içi ulaşım hattı sorununun çözülmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ergun Er ve Nazmi Duygu girişimlere başladı.

“YOL VE ULAŞIM ÖĞRECİLERİN ÖNCELİKLİ TALEPLERİ”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisine önerge veren Ergun Er ve Nazmi Duygu, özelikle Saray MYO’da okuyan öğrencilerin öncelikli talepleri arasında olan Yaya Yolu ve şehir içi ulaşım hattının bir an önce yapılmasını istediler.

“TALEPLERİMİZİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Konu hakkında bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ergun Er, “Eğitim-öğretim yılının ikinci yarısıyla birlikte yeni yerleşkesine taşınan Saray MYO’nun öncelikli sorunlarının çözülmesi için girişimlere başladık. Özellikle öğrenciler için olmazsa olmaz olan Yaya Yolu ve şehir içi ulaşım hattının Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an önce yapılmasını istiyoruz. Bu iki başlıkta gerekli çalışmaların başlaması için Nazmi Duygu’yla birlikte Büyükşehir Belediye Meclisi’ne ve komisyonlara önergelerimizi sunduk. Büyükşehir yetkilileri bizlere çalışmaların bir an önce başlayacağını bilgisini verdiler. Yaya yolu için geçtiğimiz günlerde ölçüm çalışmaları başladı. Şehir içi ulaşım hattı da en kısa sürede faaliyete başlayacaktır. Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri olarak Saray MYO’nun taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber