Flipper Spor Kulübü Tekirdağ’da da madalyaları topladı

Flipper Spor Kulübü Tekirdağ’da da madalyaları topladı
Yayınlama: 23.01.2018
A+
A-


Tekirdağ Okullar Arası Gençler ve Anadolu Yıldızları İl Seçmeleri ve Minikler Turnuvası 250 sporcunun katılımıyla 20 Ocak günü Muratlı’da yapıldı. Turnuvaya 26 Sporcuyla katılan Flipper Spor Kulübü 7 Altın, 6 Gümüş ve 4 Bronz Madalya ile yine zirvedeydi.

FLİPPER TEKİRDAĞ’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
Tekirdağ Okullar Arası Gençler ve Anadolu Yıldızları İl Seçmeleri ve Minikler Turnuvası 250 sporcunun katılımıyla 20 Ocak Cuma günü Muratlı’da yapıldı. Turnuvaya 26 sporcuyla katılan Flipper Spor Kulübü 7 Altın, 6 Gümüş ve 4 Bronz Madalya ile döndü. Gençlerde Okullarını temsilen katılan 6 sporcudan Mustafa Elmas Arıcı A.L. öğrencileri Oğuz Tokgöz, Nilay Gürbüz ve Özel Saray A.L. Öğrencisi Murat Harman 1. olarak, Ali Naki Erenyol öğrencisi Beste Der 2. olarak okullarını Mart ayında Eskişehir’de yapılacak Batı Grubunda temsil etmeye hak kazandılar. Ayrıca B.Yoncalı Şehit Zafer Çan Ç.P.A.L. öğrencisi Barış İlbaşımız 3. Oldu.
Anadolu Yıldızları Seçmesine katılan 5 yeni sporcudan Şeyma Elif Hacıoğlu 1. olarak Şubat ayında Yalova’da Marmara Grubunda yarışacak. Tekirdağ takımında kulübü temsil edecek. Ayrıca Elçin ve Elvin Bostancı kardeşler ilk maçlarında 2.olma başarısını gösterdiler. İlk defa tatamiye çıkan yeni nesil 15 Minik Sporcumuz abi ve ablalarından aşağı olmadıklarını gösterdiler. Zeynep Nisa Hacıoğlu, Kardelen Pehlivan ve Efe Balvan 1.olurken, Şeyma Elif Hacıoğlu, Ayda Nehir Selçuk ve Kerem Koru 2., Ceren Erden, Gülbahar Dumancı ve Ada Akıncı 3. oldular.
“4 SPORCU İLE BÜYÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAĞIZ”
Flipper Spor Kulübü ve Milli Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz, “Güzel bir turnuva oldu. Yoğun katılım nedeniyle gece yarısına kadar süren turnuvada Gençler ve yıldızlarımız grup maçlarına vize alırken Miniklerimiz maç heyecanı yaşadılar. Önemli olan madalya değil tecrübe ama tabi gelen madalyalarda hepimizi sevindirdi. Önümüzdeki hafta 4 sporcu ile Büyükler Türkiye Şampiyonasına katılacağız. Sonra Yoğun programımız yine devam edecek. Yoruluyoruz ama her yaş grubundaki başarılarımız bizi motive ediyor. Güzel haberlerimiz devam edecek.”

Saray Haber