Flipper Spor Kulübü’nde kuşak sınavı heyecanı

Flipper Spor Kulübü’nde kuşak sınavı heyecanı
Yayınlama: 08.01.2018
A+
A-


2018 yılı 1.dönem kuşak sınavı 6 Ocak Cumartesi günü Flipper Spor Kulübü’nde yapıldı. Kalabalık bir veli topluluğunun izlediği sınavda 26 sporcu yeni renkli kuşaklarına hak kazanırken 3 sporcuya siyah kuşak takıldı.

3 SPORCUYA SİYAH KUŞAK
2018 yılı 1.dönem kuşak sınavı 6 Ocak Cumartesi günü Flipper Spor Kulübü’nde yapıldı. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Tekirdağ Taekwondo İl Temsilcisi Sertaç Kadir Gülersönmez’in de katıldığı sınav Kulübün 70 sporcusunun da tam kadro olarak yer almasıyla güzel bir şölen havasında geçti. Heyecan içindeki sporcular öğrendiklerini ailelerine gösterdiler, güzel gösteri maçları yaptılar ve üst kuşaklarına hak kazandılar. Ayrıca İstanbul’da yapılan sınavda Siyah Kuşaklarına hak kazanan 3 sporcumuza da Siyah Kemerleri takıldı.
“ÇIKTIĞIMIZ ZİRVEDE KALMAK, DEVAMLILIK SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz.Dr. Oğuzhan Tokgöz törende Kulübün 2017 deki başarılarından bahsetti. Derece alan sporcuları teker teker tanıttı. Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz şöyle konuştu:
“Bugün belki çocuklarınızın böyle başarılara ulaşamayacağınızı düşünüyorsunuzdur. Ama derecelerini saydığım bu sporcuların hepside sizin çocuklarınız gibiydi. Zaman içinde çalışarak, emekle, terle zirveye çıktılar. Biz çalıştırırız, yol gösteririz. Siz desteklerseniz, onlarda ister ve çalışırsa bir gün onlar da Türkiye’nin Dünyanın zirvesinde olacaklar. Sizden tek istediğim çocuklarınızı desteklemeniz. Spor derse engel değildir. Şampiyonlarımızın hepsi okullarında da şampiyon, hepsi sınavlarda en iyi dereceleri alıyor. İyi sporcunun dersleri de iyi olur. Yoğun bir sezona giriyoruz. Çıktığımız zirvede kalmak ve alttan gelen sporcularımızla devamlılık sağlamak için çalışıyoruz. Sınavımıza katılan il temsilcime ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim.”
TEBRİK ETTİ
Tekirdağ Taekwondo İl Temsilcisi Sertaç Kadir Gülersönmez, “Bugünkü ortamı görünce Oğuzhan Hocamızın neden bu kadar başarılı olduğunu anladım. 7 Milli sporcu, Türkiye, Avrupa, Dünya Şampiyonları çıkarmak kolay şeyler değil. Taekwondo Ülkemizin en başarılı spor dalı. Tekirdağ olarak Taekwondo da üst sıralardayız. Bunda çok önemli payı olan Hocamı ve sporcularını tebrik ederim.
DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da antrenör ve sporcularını tebrik etti ve desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Tören Sporculara Kuşaklarının verilmesi, hatıra resimlerinin çekilmesi ve ikramlarla sona erdi.

 

Saray Haber