İbrahim Aksoy; Önce iyi insan, sonra başarı..

İbrahim Aksoy; Önce iyi insan, sonra başarı..
Yayınlama: 14.10.2016
A+
A-


Futbol, basketbol ve voleybolda yeni sezonun ba
şlamasına kısa bir süre kalan açıklamalarda bulunan Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, “Önceliğimiz topluma faydalı iyi insanlar ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Bunu başardığımız zaman sporda başarı zaten gelecektir” dedi. Saray Belediyespor’un 3-4 milyon bütçeyle yapılabilecek işleri, 200 – 250 bin TL’ye, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın büyük desteği ile yaptığını da söyleyen Aksoy, “Bu kulübün ayakta kalması için mutlaka kulübe gelir getiren kaynakların yaratılması ve Saray esnafının kulübüne daha fazla destek olması gerekiyor” dedi.
ibrahim-aksoy_-once-iyi-insan-sonra-basari
Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, yeni sezon öncesi Saray Belediyespor’un hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
HEDEF ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNİN İÇİNDE OLMAK
Başkan İbrahim Aksoy açıklamasında şunları ifade etti:
“Futbol’da bu sezon çok iddialı bir takım kurduk. Geçen seneki kadromuz koruduğumuz gibi üstüne de önemli takviyeler yaptık. Hazırlık maçlarında takımımız çok iyi performans gösterdi. Hedefimiz ilk üçün içinde yer alarak şampiyonluk mücadelesinin içinde olmak. Bu hedefe ulaşabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum.
SADECE FUTBOL KULÜBÜ DEĞİLİZ
Bu sezon futbol takımımız daha öne çıkmış gibi görünse de Saray Belediyespor sadece bir futbol kulübü değil. Basketbol ve Voleybol’a da büyük önem veriyoruz. Her iki branşta da takımlarımız geçen sene olduğu gibi bu senede mücadele edecekler. Basketbol takımlarımız ilk maçlarını oynadılar ve başarılı sonuçlara imza attılar.
ÇOCUKLARIMIZ HER BRANŞTA SPOR YAPABİLMELİ
Saray Belediyespor olarak öncelikli amacımız çocuklarımızın her branşta spor yapabilmelerini sağlamak. Sadece sporcu yetiştirmek de istemiyoruz. Öncelikli hedefimiz iyi ahlaklı, çevresine, ülkesine ve insanlığa karşı duyarlı bireyler, topluma faydalı insanlar ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Bunu başardığımız zaman sporda başarı zaten gelecektir.
300 SPORCUMUZ VAR
Saray Belediyespor bünyesinde 300’e yakın lisanlı sporcu bulunduruyor. Açık söylemek gerekirse, 3-4 milyon bütçeyle yapılabilecek işleri, biz 200 bin liraya yapmaya çalışıyoruz. Yetiştirdiğimiz sporcularla, elde ettiğimiz başarılarla Tekirdağ’da hatta Trakya’da örnek gösterilen bir kulüp durumuna geldik.
BAŞKANIMIZ BÜYÜK DESTEK SAĞLIYOR
Bu başarıyı devam ettirmek için maddi gücümüzü daha da artırmak zorundayız. Sağ olsun Belediye Başkanımız Nazmi Çoban spora büyük bir destek sunuyor. Başkanımızın sağladığı destekle ayakta duruyoruz. Saray Belediyespor’un daha büyük başarılara imza atabilmesi, daha fazla sporcu yetiştirebilmesi kulübe sürekli gelir sağlayan kaynakların yaratılması gerekiyor.
ESNAFIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ
Bunun yanında esnafımıza ve Saray halkına da önemli görevler düşüyor. Bu kulüp Saray esnafının desteği ile birlik ve beraberlik içinde daha iyi yerlere gelecektir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber