İbrahim Aksoy sezonu değerlendirdi

İbrahim Aksoy sezonu değerlendirdi
Yayınlama: 10.04.2018
A+
A-


Tekirdağ Süper Amatör Futbol Ligde sezonun tamamlanmasının ardından Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy değerlendirmelerde bulundu. “Sezonun ilk yarısında yaşadığımız talihsizlikler olmasa son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde olabilirdik” diyen Başkan Aksoy, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban olmak üzere kulübe desteklerini esirgemeyen Saray esnafına, Saraylı iş adamlarına ve Saray halkına teşekkür etti. Saray Belediyespor’un hedefleri olan bir takım olduğunu da dile getiren Aksoy, “Önümüzdeki sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracağız” dedi.

Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, Saray Belediyespor 5’incilikle tamamladığı sezonu değerlendirdi.
GENEL OLARAK İYİ BİR SEZON GEÇİRDİK
Sezonu ilk ve ikinci yarı olarak değerlendirmek zorunda olduğunu ifade eden Başkan Aksoy, “Sezona şampiyonluk parolası ile başlamıştık. İyi de başladığımız sezonun ilk yarısında yaşanan sakatlıklar ve bazı oyuncularımızın uzun süre cezalı duruma düşmesi takımı hedefinden uzaklaştırdı. İkinci yarı ile birlikte gerçek gücünü sahaya yansıtan takımımız 5. sıraya kadar yükseldi. Son hafta aldığımız şansız mağlubiyet olmasa, ligi üçüncü sırada bitirebilirdik. Genel olarak ilk yarıdaki sıkıntılara rağmen iyi bir sezon geçirdiğimizi ifade edebilirim. Sezona boyunca sahada ter döken, emek harcayan bütün oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum” dedi.
HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜBÜZ
Saray Belediyespor’un hedefleri olan bir kulüp olduğunu vurgulayan Başkan Aksoy, “Saray Belediyespor’da hedef bitmez. Sürekli daha iyisini yapmak, kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak için mücadele ediyoruz. Önümüzdeki sezon yeni yönetimimizle birlikte, daha güçlü maddi olanaklar yaratarak, şampiyonluğu hedefleyen bir kadro oluşturmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.
ŞAMPİYONLUKTAN DAHA ÖNEMLİ ÖNCELİKLERİMİZ VAR
Şampiyonlukların önemli olduğunu ama tek başına bir şey ifade etmediğini de vurgulayan Aksoy, “Önceliğimiz topluma faydalı iyi insanlar ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Bunu başardığımız zaman sporda başarı zaten gelecektir. Alt branşlarımızda çocuklarımızı temelden yetiştirerek üst seviyedeki yerlere gelmelerini istiyoruz. Biz spora kazandırdığımız çocuklarımızın aynı zamanda ahlaklı ve zeki birer birey olması içinde çaba sarf ediyoruz” dedi.
3-4 MİLYONLUK İŞLERİ 250-300 BİN TL’YE YAPIYORUZ
Saray Belediyespor’un bünyesinde yer verdiği sporculara ve teknik heyete ne söz verdiyse yerine getirdiğini belirten Aksoy, “Futbolcularımızın bütün ödemelerini yaptık. Bu açıdan bakıldığında da örnek bir kulübüz. Saray Belediyespor 3-4 milyon bütçeyle yapılabilecek işleri, 250 – 300 bin TL’ye, Belediye Başkanımız Nazmi Çoban’ın spora verdiği büyük destekle yapabilmektedir. Bölgemizde örnek gösterilen kulüpler arasında yer alan Saray Belediyespor’un daha iyi noktalara gelebilmesi için mutlaka kulübe gelir getiren kaynakların yaratılması ve Saray esnafının kulübüne daha fazla destek olması gerekiyor” dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Son olarak bugüne kadar Saray Belediyespor’a destek olan ve yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür eden Kulüp Başkanı Aksoy, “Maddi ve manevi desteği ile her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Nazmi Çoban başta olmak üzere,  çocuklarımızın yetişmesinde destek olan ve emeği geçen iş adamlarımıza, esnafımıza ve Saray halkına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Saray Haber