İlk derbinin galibi Saray Belediyespor

İlk derbinin galibi Saray Belediyespor
Yayınlama: 06.11.2014
A+
A-

Tekirdağ 1. Amatör Küme’de sezonun ilk derbisinden Saray Belediyespor ve Küçükyoncalıspor karşı karşıya geldi. İlk beş dakikada bulduğu gollerle 2-0 öne geçen Saray Belediyespor, maçı 5-0 kazanarak ilk derbide gülen taraf oldu.
saray belediyespor2
Saray Belediyespor ve Küçükyoncalıspor’u karşı karşıya getiren Saray Derbisinde gülen taraf 5-0’lık skorla Saray Belediyespor oldu.
İLK 11’LER
Pazar günü saat 12.00’de Saray Stadı’nda oynanan mücadelede takımlar şu kadrolarla sahaya çıktı:Saray Belediyespor; Tugay, Hüseyin, Bayram(Ahmet), Orçun, Semih, Ümit, Sefa(Serdar), Oğuzkan, Erdoğan(Serhat), Bora (Akın). Antrenör Kemal Özmen.
Küçükyoncalıspor; Ercan, Kaan, Semih, Elvan, Tolga, Ümit, Semih Köylüce, Soner, Yiğit, İsmail, Şener. Antrenör İrfan Kiraz.
SARAY BELEDİYESPOR HIZLI BAŞLADI
Maça hızlı başlayan Saray Belediyespor 2. Dakikada Bora, 5. Dakikada Akın attığı goller skoru bir anda 2-0’a getirdi. Bu şok goller sonrası Küçükyoncalıspor demoralize olurken, Saray Belediyespor oyundaki üstünlüğünü artırarak devam ettirdi. Küçükyoncalıspor farkı azaltmak için Saray Belediyespor kalesine yüklenirken, Saray Belediyespor’da kontra ataklarla yoncalı kalesinde gol aradı. İlk yarıda Erdoğan, Oğuzkan, akın ve Sefa ile girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Saray Belediyespor, farkı açma fırsatını da kaçırdı. İlk yarıda Saray Belediyespor’da Bayram ve Safa yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle oyundan alınmak zorunda kaldılar.
küçükyoncalıspor4
İKİNCİ YARI OĞUZKAN RÜZGÂRI
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başlayan Saray Belediyespor oldu. Bu bölümde Oğuzkan ile etkili olan Saray Belediyespor, Oğuzkan’ın 65 ve 70. Dakikalarda attığı şık gollerle skoru 4-0’a getirdi. Bu gollerden sonra iki takımda oyunu rölantide götürürken, oyun daha çok orta sahada top çevirme mücadelesi şeklinde devam etti. Maçın 77. Dakikasında penaltıdan Serhat’ın ayağından bir gol daha bulan Saray Belediyespor skoru 5-0’a taşıdı. Maçın kalan bölümünde Küçükyoncalıspor’un gol girişimleri sonuçsuz kalınca Saray Belediyespor sahadan 5-0 gibi net bir galibiyetle ayrılan taraf oldu.
SARAY BELEDİYESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bu sonuçla puanını 16’ya yükselten Saray Belediyespor liderliğini devam ettirirken, 3 puanda kalan Küçükyoncalıspor düşme hattına gerilemiş oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber