İyi başladı, sonunu getiremedi

İyi başladı, sonunu getiremedi
Yayınlama: 17.10.2017
A+
A-


Tekirdağ Süper Amatör Ligi 4. Hafta maçında Saray Belediyespor sahasında Kapaklıspor ile karşılaştı. Maça iyi başlayan ve bulduğu golle 1-0 öne geçen Saray Belediyespor, ikinci yarıda rakibin etkili oyununa karşılık vermeyince sahadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı.

Şampiyonluk hedefi olan iki takımı karşıya karşıya getiren Saray Belediyespor – Kapaklıspor maçında gülen taraf 4-3’lük skorla deplasman takımı Kapaklıspor oldu.
KARŞILAŞMA DOLU TRÜBİNLERE KARŞI OYNANDI
Pazar günü saat 14.30’da Saray Stadı’nda oynanan mücadeleye hem Saray Beldiyespor hem de Kapaklıspor taraftarı yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerin neredeyse tamamen dolduğu müsabakayı Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’da takip etti.
İLK YARI 1-1 SONA ERDİ
Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmada Saray Belediyespor hızlı ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Mücadelenin 39. dakikasında sağ kanattan gelişen Saray Belediyespor atağında Alihan’ın ortasında Aykut topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-0’a taşıyan isim oldu. Bu gol sonrası Kapaklıspor beraberlik için Saray Belediyespor kalesine yüklenirken, temsilcimizde hızlı ataklarla pozisyon aradı. Mücadelenin 43. dakikasında ani gelişen Kapaklıspor atağında Mercan şık bir golle skoru 1-1 yaptı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 1-1’lik skorla gitti.
KAPAKLISPOR İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADI
Maçın ikinci yarısına etkili başlayan takım konuk Kapaklıspor oldu. Mücadelenin 48. Dakikasında Kapaklıspor’dan Tezcan topu ağlarla buluşturarak takımını 2-1 önce geçirdi. Bu gol sonrası beraberlik için rakip kaleyi ablukaya alan Saray Belediyespor, 60. Dakikada Alihan ile bulduğu golle maça dengeyi getirdi (2-2).
FARK İKİYE ÇIKTI
Saray Belediyespor beraberlik sevinci sadece 5. Dakika sürdü. Mücadelenin 65. dakikasında Berkay ile bir gol daha bulan Kapaklıspor 3-2’lik skorla yeniden öne geçti. Saray Belediyespor bu şok golün etkisini üzerinden atamadan, 76. dakikada Kapaklıspor’dan Mustafa’nın attığı golle farkı ikiye çıkardı (4-2).
BERABERLİK İÇİN SÜRE YETMEDİ
Maçın ilerleyen dakikalarında farkı 1’e indirmek için Kapaklıspor kalesine yüklenen Saray Belediyespor 85. Dakikada Emre’nin golüyle skoru 4-3’e getirdi. Maçın uzatmalarla birlikte son 10. Dakikasında rakip kaleyi ablukaya alan Saray Belediyespor aradığı golü bulamayınca karşılaşmadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı.
SARAY BELEDİYESPOR MAĞLUBİYETLE TANIŞTI
Bu sonuçla ligdeki ilk mağlubiyetini ve puan kaybını yaşayan Saray Belediyespor, 10 puanla grupta lider durumda bulunan Marmara Ereğlisi’nin 1 puan gerisinde averajla 6. Sırada yer aldı. Bu önemli maçtan 3. Puanla ayrılan Kapaklıspor ise maç eksiği ile ligde ikinci sırada yer alıyor.

Saray Haber