Kapatmasanız daha iyiydi!

Kapatmasanız daha iyiydi!
Yayınlama: 30.01.2018
A+
A-


Saray İlçe Merkezi’nde mobese kameralarına bağlantıyı sağlayacak fiber kabloların geçmesi için açılan kanalların gelişi güzel bir şekilde kapatılması bu kadarına da pes dedirtti.

MOBESE İÇİN AÇILAN KANALLAR GELİŞİGÜZEL BİR ŞEKİLDE KAPATILDI
Geçtiğimiz yıl sıcak asfaltla kaplanan Çarşı, Gürsel Paşa, Çerkezköy ve İstanbul Caddelerinde mobese kamera çalışmaları kapsamında kazı işlemleri yapıldı. 15-20 santim genişliğinde açılan kanallardan mobese kameraların takılacağı direklere fiber kablolar çekildi.  Bu işlem sonrası gerçekleştirilen kanalları kapama işlemi Saray esnafını ve vatandaşı adeta isyan ettirdi.
ESNAF VE VATNDAŞ TEPKİLİ
Kanalların gelişigüzel bir şekilde asfalt yüksekliğinin altında kalacak şekilde doldurulmasına tepki gösteren vatandaşlar, “6 ay önce yapılan yolları bu hale getirmek olacak iş değil. İyi niyetle bu yolları kazan kurum ve firmalara izin veren belediye, bu kanallar kapanırken de takibini yapmalıdır. Yapmadığınızda ortaya böyle kötü bir manzara çıkıyor. Milyonlarca lira harcanarak yapılan bu yolların gelişi güzel bir şekilde kapatılması üzüntü verici. Saray ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden bu işin sorumlularını bir an önce bulup hesap sormasını ve yolların eski haline getirilmesi bekliyoruz” şeklinde konuştular.

 

Saray Haber