Kaymakam Alp Arslan’a veda yemeği

Kaymakam Alp Arslan’a veda yemeği
Yayınlama: 17.02.2018
A+
A-


Saray’daki 2,5 senelik görevinin ardından İç İşleri Bakanlığı tarafından Mülkiye Müfettişliği ’ne atanan Kaymakam Alp Arslan için veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Arslan yaptığı konuşmada Saray’ın hayatında kendisi için ayrı bir yeri olduğunu, hayatına anlam katan mutlulukları Saray’da yaşadığını ifade etti.

İç İşleri Bakanlığı tarafından Mülkiye Müfettişliğine atanan Kaymakam Alp Arslan için 16 Şubat Cuma akşamı Filiz Et Mangal ’da veda yemeği düzenlendi.
YOĞUN KATILIM YAŞANDI
Kaymakamlık Personeli tarafından düzenlenen yemeğe Saray Kaymakamı Alp Arslan ve eşi Gülsevin Arslan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kürşad Çetinkaya, Hakime Aslıhan Ülger, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel, MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan, Saray İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Saray İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Emrah Kaya, Saray Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Devecioğlu ve eşi, Kaymakamlık Daire Amirleri, Saray İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, Saray Tapu Müdürü Ali Gödekoğlu, STK Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, banka müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
“SARAY SİZİ UNUTMAYACAK”
Veda yemeğinde bir konuşma yapan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, “ Görevde bulunduğu süre içerisinde Kaymakamımızla Saray’ın sorunları üzerine uyumlu bir süreç geçirdik. Zaman zaman devlet kurumlarında bulunmanın kazandırdığı deneyimlerle, belediye meclis üyelerine, bizlere yol gösterici oldu. Eğitiminden, Saray’ın kültürüne, sanatına, gelişimine kadar her konuda çalışmalarıyla büyük bir mutluluk içerisinde bugünlere geldik. Bir yönüyle de seviniyoruz. Böylesine halkıyla uyumlu çalışan bir kaymakamımızın gelecek yönüyle daha parlak bir noktaya doğru gittiğini görmek, bizleri sevindiriyor. Ben Belediye Başkanı olarak Saray halkı adına, Saray’daki hizmetlerinden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum. Saray, sizleri unutmayacak. Yolunuz açık olsun, Allah sizi daha büyük başarılarla buluştursun.” dedi.
“GÜZEL İLÇEMİZİN BENİM İÇİN AYRI BİR YERİ VAR”
Veda yemeğinde son kez Saraylılara seslenen Kaymakam Alp Arslan,”Vedalar her zaman için zor. Mülki idare amiri mesleğinde uzun geceleri geçmişte sık sık yaşadık. Bugün de böyle bir akşam. Saray ilçesine ben 2015 kararnamesi ile yaz ayında başladım. Yaklaşık 2,5 yıldır görev yapmaktayım. Buranın, güzel ilçemizin benim için ayrı bir yeri var. Burada oğlumuz Mete dünyaya geldi, kızımız burada okula başladı. Eşim burada atandı görevine başladı. Benim için anlamlı şeyler. 2 buçuk senedir burada elimizden geldiği kadar karşılıklı hizmet yapmaya çalıştık ilçemize. Bir şeyler yaptığımızı düşünüyorum.” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Kaymakam Arslan,”Bu çalışmalarımızda destek veren birlikte emek harcadığımız tüm arkadaşlarımıza, parti yöneticilerimize, muhtarlarımıza, hepinize çok teşekkür ediyorum. Mülkiye müfettişliği görevine atandım. Ankara’da bir eviniz bir kapınız olduğunu bilmenizi isterim. Her zaman geldiğinizde muhakkak çayımızı içmeye beklerim. Ben bu akşamki yemeğe katıldığınız için tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Kaymakam Alp Arslan’ın konuşmasının ardından Kaymakamlık Personeli adına Yazı İşleri Müdürü Şükran Feride Kaya tarafından Kaymakam Arslan’a hediye verilirken, Saray Muhtarlar Derneği adına Muhtar Mümin Değirmenci tarafından plaket takdim edildi.

 

Saray Haber