Kocasını baltayla öldürdü

Kocasını baltayla öldürdü
Yayınlama: 03.09.2016
A+
A-

Ayaspaşa Mahallesi 100. Yıl Atatürk Caddesi Ladin Sokak’ta ikamet eden Sibel Taylan kocası Engin Taylan’ı baltayla öldürdü. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Sibel Taylan, Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.
eşini baltaylaOlay, dün saat 16.00 sıralarında Ayaspaşa Mahallesi 100. Yıl Atatürk Caddesi Ladin Sokak’taki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Sibel Taylan ile alkollü olduğu öne sürülen kocası  Engin Taylan arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesinin ardından evde bulunan baltayı alan Sibel Taylan kocasının arkası dönük olduğu sırada baltayla kafasına iki kez vurdu.
SARAY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE TESLİM OLDU
Kocasının yere yığıldığını gören Sibel Taylan şoka girdi. Olayın ardından soğukkanlı bir şekilde evinden çıkan Sibel Taylan Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Sibel Taylan’ın ifadesinin ardından eve giden 112 ekipleri, Engin Taylan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
‘BANA KÜFÜR ETTİ’
İfadesinde suçunu itiraf ederek öldürdüğü eşinin 15 gün önce işinden ayrıldığını ve eve alkollü gelerek kendisine hareket ettiğini söyleyen Sibel Taylan, “Akşam üstü eve alkollü geldi ve bu yüzden tartıştık. Bu sırada bana küfür ederek hakaretlerde bulundu. Ben de artık dayanamadığım için baltayla vurdum, amacım öldürmek değildi” dedi.
TUTUKLANDI
Engin Taylan’ın cenazesi Saray Cumhuriyet Savcısı Neslihan Okudur’un incelemesinin ardından önce Saray Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sağlık kontrolünün ardından Saray Adliyesi’ne çıkarılan Sibel Taylan ise, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber