Küçükyoncalı 7. Geleneksel futbol şöleni başlıyor

Küçükyoncalı 7. Geleneksel futbol şöleni başlıyor
Yayınlama: 21.06.2017
A+
A-


Küçükyoncalı 7. Geleneksel Birlik ve Beraberlik Futbol Turnuvası 25-26-27 Haziran tarihlerinde yani Ramazan Bayramının 1. ,2. ve 3.gününde gerçekleşecek. Saray Belediyesi ve Saray Kent Konseyi’nin destekleriyle gerçekleşen turnuvayı Küçükyoncalıspor Kulübü gerçekleştiriyor. Küçükyoncalı’da ikamet eden veya akrabalığı bulunanların kuracağı takımlar bu turnuvada boy gösterecek ve Ramazan Bayramında futbol şöleni yaşanacak.

BU YIL 7.Sİ GERÇEKLEŞECEK
Geçmişi ve kültür mirası ile ön plana çıkan Küçükyoncalı, yıllardır süre gelen ve geleneksel duruma gelen futbol şölenini Ramazan Bayramında gerçekleştirecek. 25-26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek turnuvanın maddi ve manevi destekçisi Saray Belediyesi ve Saray Kent Konseyi olurken 7. Geleneksel Birlik ve Beraberlik Futbol Turnuvasının organizesini Küçükyoncalı Muhtarlığının da yardımlarıyla Küçükyoncalıspor Kulübü gerçekleştiriyor.
TEŞEKKÜR ETTİ VE HERKESİ DAVET ETTİ
Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Küçükyoncalıspor Kulübü Başkanı Mehmet Çiçek “Geleneksel hale gelen ve Küçükyoncalı’da bayramlarımıza değer katan Geleneksel Birlik ve Beraberlik Futbol Turnuvasının bu yıl 7.sini düzenlemenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Desteklerinden dolayı Saray Belediye Başkanı Sayın Nazmi Çoban’a ve Saray Kent Konseyi Başkanı Sayın Mehmet Bilecen’e teşekkür ediyorum. Bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü gerçekleşecek olan Küçükyoncalı Geleneksel Birlik ve Beraberlik Futbol Turnuvamıza tüm Saray halkını davet ediyoruz.” dedi.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber