Mercan: “Belediyeye talibiz”

Mercan: “Belediyeye talibiz”
Yayınlama: 10.04.2018
A+
A-


Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan yerel seçimler ve Saray’ın sorunları ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. 30 Mart yerel seçimlerden önce verilen sözlerin ve vaatlerin yerine getirilmediğini, yapılan çalışmaların yeterli olmadığını kaydeden Mercan, “2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yerel iktidar olan Belediyeye talibiz. Halkımıza bilime inanan, hizmet odaklı, üretken ve milliyetçi bir belediye hizmeti sunmak istiyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan yerel seçimler ve Saray’ın sorunları ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Başkan Mercan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“30 Mart 2014 yerel seçimlerinin üzerinden 4 yıl geçti. Saray, Trakya’nın gelişmekte olan güzel ilçelerinden biridir. Bu güzel ilçede 30 Mart yerel seçimlerden önce verilen sözler ve vaatler yerine getirilmemiştir. Halkımızın verilen bu sözleri ve vaatleri unutmadığını hatırlatmak isteriz.
“YAPILAN ÇALIŞMALARI YETERLİ BULMUYORUZ”
Yapılan çalışmaları yeterli bulmuyoruz. Halkımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak konularda Belediye hizmetleri yetersiz ve eksiktir. Vaatlerin arasında bulunan Kapalı Pazar yeri ve otogar ile ilgili hiçbir çalışma yapılmamıştır. Halkımız için çok önem arz eden ve bir türlü sonuçlandırılamayan imar ile ilgili sıkıntılar devam etmektedir.
“ÇALIŞMALAR İHTİYAÇLARIN ÇOK GERİSİNDE KALMIŞTIR”
İlçemizde çok ciddi bir otopark ve araç parkı sorunu mevcuttur. Ayrıca vatandaşların vakit geçirebilecekleri yeşil alan park ve çok amaçlı dinlenme yerleri yeterli değildir. Bu konudaki çalışmalar ilçemizin ihtiyaçlarının çok gerisinde kalmıştır. Yapılan çalışmalar ileriye dönük değil, sadece günü kurtarmak şeklinde yapılmaktadır.
“BU ARAZİLERİN SATILMASI YANLIŞTIR
Köyler mahalleye dönüştükten sonra Belediye ye kalan tapulu araziler Belediye tarafından satılmaktadır. Bu arazilerin satılması yanlıştır. Bu araziler köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yaşayan halkın malıdır. Mevcut araziler halkımızın yararına daha farklı amaçlar için kullanılmalı ve kesinlikle satılmamalıdır.
“ÇALIŞMALAR YETERSİZ VE EKSİK”
Öncelikli bir konu olan günlük temizlik hizmetlerini yeterli bulmuyoruz. Daha temiz ve yaşanabilir bir çevre halkımızın en doğal hakkıdır. Halkımız için çok önem arz eden yol kaldırım gibi Belediyecilikte esas olan hizmetler yeterli değildir. Bu konuda ilçe merkezi köy-mahallelerde ki çalışmalar yetersiz ve eksiktir.
“YEREL SEÇİMLERDE YEREL İKTİDAR OLAN BELEDİYEYE TALİBİZ”
Milliyetçi Hareket Partisi olarak bugüne kadar Saray ve Bölgemiz için olumlu projelere ve ileriye dönük gelişmeyi sağlayacak her türlü konuda destek verdik. Bundan sonra da Saray ve bölge halkının yaşamını kolaylaştıracak ve ilçemizin gelişmesini sağlayacak konularda desteğimiz devam edecektir. 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yerel iktidar olan Belediyeye talibiz. Halkımıza bilime inanan, hizmet odaklı, üretken ve milliyetçi bir belediye hizmeti sunmak istiyoruz. Halkımızı saygı ve sevgi ile selamlar, sağlıklı günler dilerim.”

 

Saray Haber