Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Taekwondoda Türkiye İkincisi

Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Taekwondoda Türkiye İkincisi
Yayınlama: 19.04.2018
A+
A-


Okullar Arası Gençler Taekwondo Şampiyonası Finalleri Malatya’da yapıldı. Oğuz Tokgöz 63 kg Genç Erkekler de Gümüş Madalya kazanarak Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesine Türkiye İkinciliği kazandırdı.

OĞUZ TOKGÖZ TÜRKİYE İKİNCİSİ
Okullar arası Gençler Taekwondo Şampiyonası finalleri Malatya’da yapıldı. Malatya’da yapılan finallere okullarını temsilen Eskişehir’de yapılan grup müsabakalarında derece alan Flipper Spor Kulübü Sporcuları Oğuz Tokgöz ve Nilay Gürbüz katıldı. 49 kg Nilay Gürbüz Ankara’yı yenip Çeyrek Finalde Malatya’ya 1 sayıyla yenilerek kürsüyü kaçırırken 63 kg Oğuz Tokgöz Malatya ve Uşak’ı yenerek çıktığı finalde Malatya’ya altın vuruşta yenilerek Türkiye İkincisi oldu.

“SARAY’A HAYIRLI OLSUN”
Flipper Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz:” Güzel bir turnuva oldu. Nilay’ın son anda madalyayı 1 sayıyla kaçırması, Oğuzun altın vuruşta finali kaybetmesi bizi üzse de Yine bir Türkiye derecesi almamız bizi sevindirdi. 2014 de Mustafa Elmas Arıcı’ya Türkiye İkinciliği getiren ablası Tuğçe’den sonra Oğuz’da okulumuza Türkiye İkinciliğini getirdi. Okulumuza, Saray’a hayırlı olsun” dedi.

Saray Haber