“Ortak noktamız Saray”

“Ortak noktamız Saray”
Yayınlama: 30.03.2015
A+
A-

Ak Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti. Saray’ın sorunlarının çözümü ve Saray’a kazandırılacak projelerde birlikte hareket etme vurgusunun öne çıktığı ziyarette, Başkan Çoban ve Ak Parti İlçe Başkanı Yaman, sık sık “Ortak noktamız Saray” ifadesini kullandılar.
ortak nokta saray1
Ak Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, Meclis Üyesi Gürkan Kesim ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Peşembe günü 14.00’de Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti.
İSTEKLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Özkan Yaman ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoban, “Yerel seçimlerden sonra parti rozetlerimizi çıkararak, siyasi parti ayrımı yapmadan bütün Saray’a hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu süreçte iktidar partisinin istekleri bizim için son derece önemli. Saray’da sorunların aşılması, hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde gelmesi için hepimize görevler düşüyor. Ortak noktamız olan Saray’ın için Belediyemizin, bütün siyasi partilerin ve STK’ların birlikte hareket son derece önemlidir” dedi.
ORTAK GAYE SARAY
Saray’da yaşayan herkesin ortak gayensin Saray olması gerektiğini vurgulayan Ak Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman; “Yerel yönetimlerden başarılı olarak bu günlere gelen Ak Parti’nin yöneticileri olarak, Saray’da üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Bu konuda sizlere büyük görev düşüyor. Bizlerle daha fazla paylaşımda bulunursa, bizlerde sorunların çözümünde daha aktif rol oynayabiliriz” dedi.
ortak nokta saray2
ÇOBAN; DOĞALGAZ KONUSUNDA DESTEK İSTEDİ
Geçmiş dönemde Ak Parti İlçe Yöneticileri ile birlikte bazı sorunları aştıklarını hatırlatan Başkan Çoban, “Özelikle futbol sahasının tahsisi konusunda dönemin Ak Parti yöneticileri bizlere oldukça yardımcı oldular. Önümüzdeki dönem de doğalgaz yatırımının Sarayımıza hızlı bir şekilde gelmesi için sizlere de sorumluluk düşüyor. Doğalgaz ve Altyapı çalışmalarında ana arterlerdeki geçişler için desteğinizi bekliyorum” dedi.
BELEDİYEYE DESTEK OLACAĞIZ
Saray’a yapılacak projelerde seve seve Belediye’ye destek olacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Özkan Yaman, “Altyapı ve doğalgaz projeleri Saray için oldukça önemli. Bu iki konuda Ak Parti olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber