Pazarcık Mahallesi üvey evlat mı?

Pazarcık Mahallesi üvey evlat mı?
Yayınlama: 04.05.2016
A+
A-

Pazarcık Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sonrası bozulan yollar uzun süredir yapılmayı bekliyor. Taksim Caddesi yapılan yol çalışmalarının ardından güzel bir görünüme kavuşurken, Pazarcık Mahallesi Orta ve Ayvacık Caddesi bakımsızlık nedeniyle adeta patates tarlasını andırıyor.
PAZARCIK MAHALLESİNE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ Mİ (1)YILLARDIR SÜREN YOL SORUNU
Saray’da iki yılı aşkın bir süredir devam eden altyapı çalışmaları, üstyapı sorunlarını da beraberinde getirdi. Altyapı çalışmaları sonrası Ayaspaşa, Kemalpaşa ve Yeni Mahalle’de yapılan yol çalışmaları vatandaşın yüzünü bir nebze olsa da güldürürken, aynı şeyi Pazarcık Mahallesi için söylemek mümkün degil. Yeni Mahalle’de bulunan Taksim Caddesi yapılan yol çalışmalarının ardından modern ve temiz bir görünüme kazandırılan en güzel örneklerden birisi. Fakat Pazarcık Mahallesi’nde bulunan cadde ve sokaklarda ise aynı manzara ve görünümden bahsetmek mümkün değil. Taksim Caddesi ile Pazarcık Mahallesi’nde bulunan Orta Cadde ve Ayvacık Caddesi kıyaslandığında ‘Pazarcık Mahallesi üvey evlat muamelesi mi görüyor?’ sorusu akıllara geliyor.
PAZARCIK MAHALLESİNE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ Mİ (2)ALT YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Geçtiğimiz yaz aylarında alt yapı çalışmaları tamamlanan ve alt yapı çalışmalarından bugüne dek bir yol çalışması yapılmayan Pazarcık Mahallesi’nde, yolların durumu içler acısı. Uzun zamandır bakım görmeyen yollar her yağmur sonrası çamurla kaplanıyor. Yol üzerinde oluşan çukurlar ise araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Pazarcık Mahallesi sakinleri, yollardaki bozukluk sebebiyle mağdur durumda.
PAZARCIK MAHALLESİNE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ Mİ (4)“BU ÇİLEMİZ SON BULSUN”
Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Pazarcık Mahallesi sakinleri, ‘Yollarımızın halini görüyorsunuz. Yıllardan beri bu sıkıntıyı çekiyoruz. Yağmur yağdığında çamur oluyor, normalde de toz toprak içindeyiz. Başka yerlerde yapılan çalışmalarla umutlanıyoruz ama umudumuz hep boşa çıkıyor. Belediyemizden artık bu sıkıntımızı görmesini ve bir çözüm üretmesini istiyoruz. Artık bu mağduriyetimiz bu çilemiz son bulsun.”ifadelerini kullandılar.

HABER: Ramazan FİŞEK

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber