Pedagog, Yazar Ayşen Oy Yedirenk’te velilerle buluşacak

Pedagog, Yazar Ayşen Oy Yedirenk’te velilerle buluşacak
Yayınlama: 07.02.2018
A+
A-


‘Kitaplar Yolumuzu Aydınlatır’ projesi kapsamında Özel Saray Yedirenk Anaokulu Kıbrıslı Pedagog, Yazar Ayşen Oy’u Saraylı anne babalarla buluşturuyor. Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Özel Saray Yedirenk Anaokulu, 11 Şubat Pazar günü saat 14.00-15.00 saatleri arasında düzenleyeceği söyleşi ve imza gününe sadece kendi velilerini değil, erken yaşta çocuklarına kitap sevgisini aşılamak isteyen 3-6 yaş arası arasında çocuğu bulunan tüm velileri davet etti.

ÖZEL YEDİRENK ANAOKULU İMZA GÜNÜNE TÜM VELİLERİ DAVET ETTİ
‘Kitaplar Yolumuzu Aydınlatır’ sloganı ile yola çıkan Özel Saray Yedirenk Anaokulu Kıbrıslı Yazar, Pedagog Ayşen Oy’u Saraylı velilerle buluşturuyor. 11 Şubat Pazar günü 14.00-15.00 arası  Özel Saray Yedirenk Anaokulu’nda 40’a yakın kitap yazmış olan Pedagog, Yazar Ayşen Oy imza günü etkinliği düzenlenecek. Dışarıda çocuklarla birlikte geçirilen zamanın kısıtlı olduğu kış aylarında veliler, eğitici ve öğretici bir etkinlikle çocuklara faydalı, ebeveynlere yol gösterici kitaplarla ve yazarı ile tanışma fırsatı bulabilecek. Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Özel Saray Yedirenk Anaokulu, 11 Şubat Pazar günü saat 14.00-15.00 saatleri arasında düzenleyeceği söyleşi ve imza gününe sadece kendi velilerini değil, erken yaşta çocuklarına kitap sevgisini aşılamak isteyen 3-6 yaş arası çocuğu olan tüm velileri davet etti.
AYŞEN OY KİMDİR?
Ayşen Oy, 1971 yılında Tekirdağ’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Pedagoji Bölümü mezunudur. Bahçeşehir Koleji, Önde Koleji ve TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nde rehberlik koordinatörlüğü ve rehberlik öğretmenlik, Neşe Erbek Joyfull House, Bahçeşehir Üstün Dökmen Küçük Şeyler Anaokulu’nda pedagog olarak görev yaptı.
1999 Gölcük Depremi’nde Kadın Eğitimi Değerlendirme Vakfı’nda supervisor olarak görev aldı, deprem bölgesinde aktif olarak çalıştı. Düşen THY uçağından sonra Türk Hava Yolları Aile Destek Timinde pedagog olarak görev aldı. 1988 yılından bu yana çeşitli yayınevlerinde yazar ve editör olarak görev aldı. Yayınlanmış 60’ın üzerinde özellikle okul öncesi eğitimle ilgili yayını bulunmaktadır. Öğretmenlere, velilere ve öğrencilere yönelik 50’nin üzerinde seminer vermiştir. British Culture College’de Psikolojik Danışman ve rehber öğretmen olarak görev almaktadır. Kolan British Hospital’da pedagog olarak görev almaktadır. Kitap yazarlığı ve editörlük çalışmaları son hızla devam etmektedir. UNICEF, SCBWI(Society of Children Books Writers and İllustrators) üyesidir. 7 yıldır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşamaktadır. TC ve KKTC vatandaşı, evli bir erkek çocuk annesidir.

 

 

 

 

 

Saray Haber