Şampiyon kupasını bir düzine golle aldı

Şampiyon kupasını bir düzine golle aldı
Yayınlama: 12.12.2017
A+
A-


Tekirdağ 1. Amatör Küme C grubu Şampiyonu Çukuryurtspor 13. Hafta mücadelesinde Marmaraspor ile karşılaştı. Rakibini 12-0’lık skorla adeta sahadan silen Şampiyon Çukuryurtspor, maç sonrası şampiyonluk kupasını kaldırarak büyük bir coşku yaşadı.

Şampiyon Çukuryurtspor 13. Hafta mücadelesinde sahasında karşılaştığı bir diğer Saray temsilcisi Tekirdağ Marmaraspor’u 12-0’la geçti.
ÇUKURYURTSPOR GOL OLDU YAĞDI
Pazar günü saat 13.00’de Saray Stadı’nda başlayan mücadelede Çukuryurtspor rakibini sahadan adeta sildi. Karşılaşmanın 2 devresinde oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Çukuryurtspor, sahadan 12-0’lık galibiyetle ayrıldı.
13 MAÇTA 75 GOL
Bu sonuçla 13’te 13 yapan Çukuryurtspor puanını 39’a çıkardı. 13 maçta 75 gol atan, kalesinde ise sadece 8 gol gören Çukuryurtspor, 67 averajla kırılması zor bir rekora ulaştı.  Çukuryurtspor önümüzdeki Pazar günü Ergene deplasmanında karşılaşacağı Ergene Kırkgöz Gençlikspor’u da yenerek şampiyonluğunu namağlup ve 14’te 14 yaparak perçinlemek istiyor.
ÇUKURYURTSPOR SÜPER AMATÖR’E YÜKSELDİ
Bu şampiyonlukla birlikte geçtiğimiz sezon Tekirdağ 2. Amatör Küme’de de şampiyon olan Çukuryurtspor, şampiyonluk geleneğini devam ettirdi. Tarihinde ilk defa Süper Amatör Lige yükselen Çukuryurtspor, önümüzdeki sezon Saray Belediyespor ile Süper Amatör Ligde ilçemizi temsil edecek.
BAŞKAN BİLECEN’DEN KUTLAMA
Şampiyonluk sonrası açıklamalarda bulunan Çukuryurtspor Kulüp Başkanı Mehmet Bilecen, şunları ifade etti:
“Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme’de elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından bu sezonda 1. Amatör Küme’de grup maçlarının tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğa ulaşmıştık. Bugünde grup maçlarının tamamlanmasına 1 hafta kala kendi sahamızda şampiyonluk kupasını kaldırdık. Bu tarihi başarıya imza atan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Bu şampiyonluk sezon boyunca yanımızda olan taraftarımıza ve Çukuryurtspor camiasına armağan olsun.”

Saray Haber