Saray Belediyespor 1 puanla başladı

Saray Belediyespor 1 puanla başladı
Yayınlama: 09.01.2018
A+
A-


Saray Belediyespor Tekirdağ Süper Amatör Ligin ikinci yarı açılış maçında Muratlı Belediyespor ile karşılaştı. Saray Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’da oynanan maç karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla puanını 14’e yükselten Saray Belediyespor 10. Sıradaki yerini korudu.

Tekirdağ Süper Amatör Ligin 14. Haftasında Saray Belediyespor sahasında Muratlı Belediyespor’u ağırladı.
GALİBİYETİ KAÇIRDIK
Pazar günü saat 13.00’de başlayan mücadelenin ilk yarısını Muratlı Belediyespor Harun’un golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya baskılı başlayan Saray Belediyespor, bir çok önemli pozisyonu golle sonuçlandıramadı. Mücadelenin 70. dakikasında Emre penaltı golüyle beraberli sağlayan Saray Belediyespor galibiyet için Muratlı kalesine yüklenmeye başladı. Rakibin takımın 10 kişi kalmasıyla birlikte baskısını iyice artıran Saray Belediyespor, son vuruşlarda etkili olmayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.
GALİBİYET HASRETİ 8. HAFTAYA ÇIKTI
Bu sonuçla 7. haftalık galibiyet hasretini dindiremeyen Saray Belediyespor, puanını 14’e yükselterek 10. Sıradaki yerini korumayı başardı. Saray Belediyespor önümüzdeki hafta deplasmanda Malkara 14 Kasımspor ile karşılaşacak.

Saray Haber