Saray Belediyespor doludizgin

Saray Belediyespor doludizgin
Yayınlama: 19.11.2014
A+
A-

Tekirdağ 1. Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Saray Belediyespor yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Vakıflar Güvenspor’la karşılaşan Saray Belediyespor sert geçen maçı 3-0 kazanarak, şampiyonluk yürüyüşüne emin adımlarla devam etti.
saray belediyespor
Saray Belediyespor ligin 8’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı Vakıflar Güvenspor’u 3-o mağlup etti.

İLK 11’LER
Çorlu Belediye Stadı’nda oynanan mücadelede takımlar şu kadrolarla sahaya çıktı:
Saray Belediyespor; Tugay, Hüseyin, Bayram, Semih, Orçun, Akın, Sefa(Erdoğan), Ferhat(Seçkin), Serdar, Bora(Batuhan), Oğuzkan. Antrenör Kemal Özmen.
Vakıflar Güvenspor; Sertaç, Niyazi, Gökhan, Ayhan, Onur, Gökhan, Özgür, Serdar, Serkan, Ahmet, Mesut. Antrenör; Ahmet Keskin.

OĞUZKAN’DAN JENERİKLİK GOL
Maça iyi başlayan taraf konuk takım Saray Belediyespor oldu. 2’inci dakikada orta sahadan aldığı topla hareketlenen Hüseyin, 4 kişiyi çalımladıktan sonra çıkardığı sert şutu kaleci Sertaç son anda direğin dibinden çıkardı. 7’inci dakikada Serdar Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin üzerinden aşırtmaya kalkınca mutlak bir gol şansı daha kaçmış oldu. 13’üncü dakikada Bora’nın ceza yayı üzerinden çıkardığı şutu defans son anda çizgiden çıkardı. Mücadelenin 18’inci dakikasında orta sahadan Ferhat’ın derinlemesine attığı topla ceza sahası çaprazında buluşan Serdar, acele bir şut çıkarınca bir önemli pozisyon daha değerlendirilememiş oldu. Mücadelenin 24’üncü dakikasında gelişen Vakıflar Güvenspor atağında Onur’un çıkardığı sert şutu kalecimiz Tugay başarılı bir şekilde bloke ederek, gol şansı tanımadı. Karşılaşmanın 27’inci dakikasında sol kanatta Bayram’ın pasıyla topla buluşan Akın son çizgiye inerek mükemmel bir orta kesti. Bu ortaya uçarak kafa vuran Oğuzkan, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak Saray Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası rakip kalede baskıyı daha da artıran Saray Belediyespor Bora, Sefa, Akın ve Serdar’la yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı 1-0’lık skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI GOLLER SEFA’DAN GELDİ
İkinci yarıya Vakıflar Güvenspor sert bir oyunla başladı. Bu pozisyonlarda Bora ve Ferhat ufak sakatlıklar yaşarken, oyuncularımızı yıldıramayan Vakıflar Güvenspor’lu oyuncular tekme ve hakaretlere başladılar. Bu durumuna karşın sahaya istekli oyununu yansıtmaya devam eden Saray Belediyespor 52’inci dakikada Sefa’nın golü ile skoru 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası takımımızı durdurmayacağını anlayan Vakıflar Güvenspor oyundaki sertliği daha da artırdı. 60’ıncı dakikada rakibini ekarte edip kaleye yönelen Bora, arkadan çok sert bir faule maruz kaldı. Bu faal sonrası saha karışırken, Vakıflar Güvenspor’lu futbolcuların oyuncularımız üzerine yürümelerine bir de taraftarların küfürleri eşlik etti. Bu olaylar nedeniyle maç 5 dakikada durdu. Mücadelenin tekrar başlamasıyla birlikte farkı artırmak için rakip kaleye yüklenen Saray Belediyespor aradığı golü 67’inci dakikada buldu. İki kişiden sıyrılan Sefa kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 3-0’a taşıdı. Maçın kalan dakikalarında Erdoğan, Oğuzkan ve Orçun ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince, 90’ıncı dakikada Akın’ın şutu direkte patlayınca sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK BİR ENGELİ AŞTIK
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Saray Belediyespor Antrenörü Kemal Özmen şunları ifade etti:
Vakıflar Güvenspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Karşımızda dinamik bir rakip bulduk. Oyunu başından sonuna kadar forse eden, kanatları çok iyi kullanan, rakibin sert oyuna karşın yılmayan oyuncularımı kutluyorum. Deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla kazanmak bizi mutlu etti. Şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aştık. Bu hafta Çukuryurt maçına en iyi şekilde hazırlanıp ilk devreyi hedeflediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber