Saray Belediyespor esnaflara teşekkür etti

Saray Belediyespor esnaflara teşekkür etti
Yayınlama: 20.01.2017
A+
A-


Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadelesini sürdüren Saray Belediyespor, ilçe esnaflarına teşekkür etti. Bosch Bayisi Sahibi Kazım Çınar ve Terras Cafe Pub İşletmesi Sahibi Hakan Kaplan maç öncesi futbolcu ve teknik heyete kahvaltı düzenlerken Şanlıurfa İskender Kebapçısı Murat Çelik ise antrenmanlara tatlı göndererek futbol takımına destek oldular.

SARAY ESNAFLARINA ÖRNEK OLDULAR
Türkiye’de olduğu gibi bölgemizde de futbola ilgi oldukça fazla. Saray ilçesini Tekirdağ Süper Amatör Liginde ortaya koyduğu mücadele ile temsil eden Saray Belediyespor’a da ilçe esnafı tarafından destek sürüyor. . Bosch Bayisi Sahibi Kazım Çınar ve Terras Cafe Pub İşletmesi Sahibi Hakan Kaplan maç öncesi futbolcu ve teknik heyete kahvaltı düzenlerken Şanlıurfa İskender Kebapçısı Murat Çelik ise antrenmanlara tatlı göndererek futbol takımına destek oldular. Esnaflar bu davranışlarıyla diğer ilçe esnafına da örnek oldular.
KULÜP YÖNETİMİ, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR TEŞEKKÜR ETTİ
Saray Belediyespor, ilçenin diğer ilçelerde tanıtım yüzü olurken ilçe esnafı da bu duruma seyirci kalmıyor. Saray’ın esnafları verdikleri bu destekleri Saray Belediyespor yönetimini, teknik heyet ve futbolcularını sevindirdi. Saray Belediyespor teknik heyet ve futbolcuları kendilerine iyi günde kötü günde destek olan esnaflara teşekkür etti.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber