Saray Belediyespor Fevzipaşaspor’u iki golle geçti

Saray Belediyespor Fevzipaşaspor’u iki golle geçti
Yayınlama: 03.10.2014
A+
A-

Saray Belediyespor Tekirdağ 1. Amatör Küme B. Grubu 2. Hafta mücadelesinde sahasında grubun iddialı takımlarından Trexta Fevzipaşaspor’u konuk etti. 90 dakika boyunca sahaya güzel futbol yansıtan Saray Belediyespor ilk yarıda Orçun ve Bora’nın ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.
saray belediyespor
Saray Belediyespor ligin ikinci haftasında sahasında karşılaştığı Trexta Fevzipaşaspor’u 2-0 yendi.
Saray Belediye Stadı’nda oynanan mücadelede takımlar sahaya şu kadro ile çıktı:
Saray Belediyespor; Tugay, Hüseyin, Oğuz(Bahadır), Bayram, Semih, Orçun, Sefa(Serdar), Akın, Erdoğan(Fatih), Bora.
Trexta Fevzipaşaspor; Kemal, Harun, Tamer, Onur, Adem, Bahadır, Berk, Ümit, Hasan Barut, Burak, Fatih.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ
İlk yarıda rüzgarı da arkasına alan Saray Belediyespor maça fırtına gibi başladı. Maçın 8. Dakikasında etkili gelişen Saray Belediyespor atağında Orçun şık bir golle takımın 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası baskısını daha da artıran Saray Belediyespor 24. Dakikada Bora’nın golü ile farkı 2’ye çıkardı. Maçın kalan dakikalarında Erdoğan, Oğuzhan, Sefa ve Akın’la net pozisyonları değerlendiremeyen Saray Belediyespor, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI SARAY BELEDİYESPOR İYİ DEFANS YAPTI
Mücadelenin ikinci devresinde rüzgara karşı oynanan Saray Belediyespor yaptığı sağlam defans ile rakibine pozisyon vermedi. Bu devrede Serdar, Erdoğan, Bora ve Akın’la girdiği net pozisyonlardan gol sesi çıkmayınca, Saray Belediyespor maçtan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK
Maç sonrası mücadeleyi değerlendiren Saray Belediyespor Antrenörü Kemal Özmen, İyi maç yöneten hakemlere teşekkür ederek, “Oyuncularımız ligin ilk haftasında olduğu gibi bu hafta da sahada iyi mücadele ve oyun sergilediler. Son vuruşlarda biraz daha başarılı olabilseydik maçı farklı bir şekilde kazanabilirdik” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber