Saray Belediyespor fırtına gibi başladı

Saray Belediyespor fırtına gibi başladı
Yayınlama: 29.04.2016
A+
A-

Saray Belediyespor Basketbol Takımı Tekirdağ Büyük Erkekler Ligi’ne fırtına gibi başlangıç yaptı. İlk maçında Çorlu Gençlikspor Kulübü’nü 87-53’le geçen Saray Belediyespor, Saray Spor Toto Spor Salonu’nun skorboardu bozuk olduğu için Çerkezköy’de oynadığı maçta Çorlu Avrasyaspor’u 90-46 gibi farklı bir skorla devirmesini bildi.

saray belediyespor basketbolTAKIMIN UYUMU DİKKAT ÇEKTİ
Çorlu Gençlikspor Kulübü ile Saray Belediyespor’un karşılaştığı mücadelede maç karşılıklı basketlerle başladı. İlk yarıda Saray Belediyespor kendi içindeki uyumu yavaş yavaş yakalamayı başardı. Çorlu Gençlikspor Kulübü oyuncusu Berke, 3 sayılık atışlarıyla maçın kopmasını engelleyen isim oldu.  2. yarıya savunma sertliğini ve maç temposunu arttırarak başlayan Saray Belediyespor’da Batuhan Bahçe sorumluluk aldı ve doğru şut tercihleriyle farkın açılmasında etkili olurken,  Ercan Dedeoğlu pota altında skor yükünü üstlendi. Cem Alpcan ve Korhan Orhan ribauntta etkili olurken, Tufan Sercan ve Cansın Bağlan oyunu çok iyi kurduğu müsabakada, Saray Belediyespor’da, Ercan Apaydın, Kaan ve Berker Elbeli savunma yükünü çeken isimler oldu.
ERCAN 22, BATUHAN 17 SAYIYLA OYNADI
Müsabakada dikkat çeken istatistiklere bakıldığında, Ercan Dedeoğlu 22 sayı ile üstün bir performans gösterirken, Batuhan Bahçe ise 17 sayı ile takımlarının en skorer isimleri oldular. Mücadele seviyesinin yüksek olduğu maçta Saray Belediyespor’un neredeyse tüm sayılarının asist üzerinden gelmiş olması ise dikkat çeken ayrı bir istatistik oldu. Böylelikle rakibine geri dönüş fırsatı vermeyen Saray Belediyespor Kulübü maçı 87-53 galip tamamladı.
BOZUK SKORBOARD NEDENİYLE 2. MAÇ ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI
Saray Belediyespor ligdeki ikinci maçını Çerkezköy’de Çorlu Avrasyaspor Kulübü ile oynadı.  Saray Spor Toto Spor Salonu’ndaki skorboardun arızalı olması sebebiyle Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynadı. Saray Belediyespor maça alan savunması yaparak, Batuhan Bahçe, Sercan Apaydın ve Ercan Apaydın ile fast break sayıları ile maça çok hızlı başladı. Ev sahibi konumundaki Saray Belediyespor’a hiçbir şekilde cevap veremeyen Çorlu Avrasyaspor,  ilk periyodu 26-7 kaybetti. Sonraki periyotlarda da etkili oyununu sürdüren Saray Belediyespor, rakibine geri toparlanma fırsatı vermeden maçı 90-46 galip tamamladı. Maçın en skorer ismi 16 sayı ile oynayan Batuhan Bahçe olurken, Sercan Apaydın 15, Cem Köksalan ve Alpcan Boztepe 12 sayı ile mücadele etti.
DEDEOĞLU: ÇOK UYUMLU BİR TAKIM OLUŞTURDUK
İki maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Saray Belediyespor Kulübü Kaptanı ve aynı zamanda Antrenörü olan Ercan Dedeoğlu; “İlk maçımızda uyumumuzu yakalamak için sabırlı bir oyun ortaya koyduk ve istediğimizi aldık. İlk maçta rakibimiz çok iyi ev sahipliği yaptığı için onlara teşekkür ediyorum. İkinci maçımızda genç oyuncularımızın temposunu en iyi şekilde kullandık ve maç erken koptu. Çok daha zor maçlarımız olacağı kesin.  Bir an önce salonumuza yeni scoreboardun gelmesini bekliyoruz. Bu ligdeki amacımız, önümüzdeki yıl bölgesel takımın iskeletini oluşturacak takımı kurmak. Sıfır transfer politikasıyla, yasal sınır olan bir 2000’li ve üç genç oyuncuyla, çok uyumlu bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Destek veren herkese, Kulüp Başkanımız İbrahim Aksoy ve Belediye Başkanımız Nazmi Çoban’a teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: Alper KARAHAN

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber