Saray Belediyespor uzatmalarda yıkıldı

Saray Belediyespor uzatmalarda yıkıldı
Yayınlama: 31.10.2017
A+
A-


Tekirdağ Süper Amatör Ligin 6. Haftasında Saray Belediyespor sahasında Ergenegücü Ulaşspor’la karşılaştı. Mücadelenin son 15 dakikasını 10 kişiye oynayan Saray Belediyespor, uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Saray Belediyespor Ergenegücü Ulaşspor’a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.
İLK YARI 1-1 SONA ERDİ
29 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Saray Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan taraf konuk takım Ergenegücü Ulaşspor oldu. 10. Dakikada 1-0 öne geçen misafir takıma Saray Belediyespor ilk yarının son dakiklarında yanıt verdi ve devre 1-1’lik eşitlikle son erdi.
 90’DA YIKILDIK
İkinci yarıda galibiyet golü için rakip kaleye yüklenen Saray Belediyespor, 75. Dakikada sahada 10 kişi kaldı. Maçı izleyen herkes mücadele bu skorla sona erecek derken, uzatma dakikalarında sahneye çıkan Ergenegücü Ulaşspor’un genç oyuncusu Emre, attığı şık golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.
ŞAMPİYONLUK YOLUNDA AĞIR YENİLGİ
Bu maç öncesi ligde sadece 3 puanı olan Ergenegücü Ulaşspor, Saray Belediyespor galibiyeti ile puanını 6’ya çıkardı. Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Saray Beldiyespor ise, Kapaklıspor’dan sonra sahasında Ergenegücü Ulaşspor’a yenilerek, şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Temsilcimiz ligde bir maç eksiğiyle lider durumda bulunan Kapaklıspor’un 3 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor.
 

Saray Haber