Saray Belediyespordan milli takım başarısı

Saray Belediyespordan milli takım başarısı
Yayınlama: 20.01.2017
A+
A-


Saray Belediyespor’un 3 yıldır alt yapısında yeşil beyazlı formayı terleten Vedat Tuğul, Milli Takım Seçmelerinde başarılı oldu ve Türkiye Milli Takımının Antalya kampına davet edildi. 2003 doğumlu Saray Belediyespor oyuncusu, elde ettiği bu başarıyla birçok takımın transfer listesine girerken Saray’ın da gururu oldu.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI
Saray Belediyespor altyapısına yaptığı yatırımların meyvesini toplamaya devam ediyor. Bölgemizde yetişen gençlerin futbolcu olma yönündeki hayallerini gerçek kılan Saray Belediyespor, 3 yıldır altyapısında yetiştirdiği Vedat Tuğul’u Antalya’da gerçekleşecek olan Milli Takım Kampına göndermenin haklı gururunu yaşıyor.
TAKIMLARIN TRANSFER LİSTESİNDE
2003 doğumlu olan Vedat Tuğul, İstanbul’u da kapsayan Milli Takım Seçmelerinde başarılı oldu ve 24 Ocak’ta Türkiye Milli akım Kampına katılacak. Başarılı oyuncu şimdiden birçok takımın transfer listesine adını yazdırdı.
AYDINOĞLU: “BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM”
Konu hakkında açıklamada bulunan Saray Belediyespor’un U15 Takımı sorumlusu Bahadır Aydınoğlu, “Vedat Tuğul yetenekli bir oyuncu. Yeteneğinin yanı sıra düzgün, efendi ve dürüst bir kişiliğe de sahip. Bu özelliği de onu ön plana çıkarıyor ve başarılı olmasında etken oluyor. Ben Vedat’ın milli takım kampında başarılı olacağına inanıyorum. Kısa zaman içerisinde profesyonel kulüplerin altyapıları tarafından çağrılarak iyi bir gelişme süreci geçireceğine inanıyorum. Vedat’a milli takım kampında başarılar diliyorum.” dedi.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber