Saray’ı buluşturan iftar

Saray’ı buluşturan iftar
Yayınlama: 16.06.2016
A+
A-

Çerkezköy TSO bu yıl üç ilçede gerçekleştireceği İftar Yemeklerinin ilkini Saray’da düzenledi. Gecede, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Kaymakam Alp Arslan da kısa birer konuşma yaparken, İftar Yemeğini düzenleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti. İftar Yemeği sonrasında ayrıca, Saray’da faaliyet gösteren ve İhracat, istihdamda bölgeye yüksek katkı sağlayan firmalar için ödül töreni düzenlendi

Alper KARAHAN – Saray Gazetesi

ÇTSO İFTARI SARAYDA GERÇEKLEŞTİ 4Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl üç ilçede de organize edilen İftar Yemeklerinin ilki Saray’da gerçekleştirildi.
SARAYLI ÜYELERİN İLGİSİ YOĞUN OLDU
Saray Restaurant’ta 14 Haziran Salı günü düzenlenen ve Çerkezköy TSO üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Cumhuriyet Başsavcıları Mustafa Bıyık, Gökhan Balcı, Garnizon Komutanı Kur. Alb. Nuri Taştekin, Saray İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üs.Teğ. Yasin Keskin, mülki ve idari amirler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
ÇTSO İFTARI SARAYDA GERÇEKLEŞTİ 2“RAMAZANIN GÜZELLİĞİNİ HER İLÇEMİZDE YAŞAMAK İSTEDİK”
Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, konukları kapıda karşılarken, iftar yemeği öncesi ve sonrasında konuklarla yakından ilgilendi. Birlikte yenen iftar yemeğinin ardından açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye Süleyman Kozuva geldi. Tüm konukları selamladıktan sonra, Çerkezköy TSO olarak bu yıl bir ilki gerçekleştirdiklerini dile getiren Kozuva, “Ramazan ayının güzelliğini her ilçemizde kendine özel yaşamayı ve yaşatmayı amaçladık. Saray ilçemiz de, tertemiz havasıyla, geniş ve verimli arazileriyle, doğal, tarihi, turistik yapısıyla, şifalı suyuyla yerli yabancı yatırımcıların gözdesi haline gelmiştir” diye konuştu.
ÇTSO İFTARI SARAYDA GERÇEKLEŞTİ 1“ALMANYA’YA ÇIKARMA YAPACAĞIZ”
Konuşmasının devamında, Ekim ayında Stuttgart’ta düzenlenecek Global Connect 2016 Fuarı’na değinen Kozuva, “Çerkezköy TSO olarak, Ulm TSO ile imzaladığımız protokol sonrası yapılan görüşmelerde, Ekim ayında Stuttgart’taki Global Connect Fuarı’na bölgemizin adına yakışır bir organizasyon ile katılmak ve üyelerimizi dünya markaları ile buluşturma hazırlığındayız. Kendilerine yürekten teşekkür ettiğim, Trakya Bölgesi’ndeki on bir Oda Başkanımızla birlikte fuara Trakya’dan çıkarma yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“HER GÜN DAHA İYİYE”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak sorumluluk sınırları içinde her zaman üyelerin yanında olduklarına vurgu yapan Kozuva, “Sanayicimizi, işadamlarımızı, üreticimizi dünyaya açmaya azimli ve kararlıyız. İlk gün ne dediysek şimdi de aynısını söylüyoruz. Sizlerle birlikte her gün daha iyiye” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.
ÇTSO İFTARI SARAYDA GERÇEKLEŞTİ 3KAYMAKAM ARSLAN VE BAŞKAN ÇOBAN TEŞEKKÜR ETTİ
Gecede, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Kaymakam Alp Arslan da kısa birer konuşma yaparken, İftar Yemeğini düzenleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti.
İHRACAT VE İSTİHDAM ŞAMPİYONLARINA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Konuşmaların ardından, 2015 yılında gerçekleştirdikleri ihracatla Başta bölgemiz olmak üzere ülkemize katkı sağlayan ve Saray’da faaliyet gösteren firmalar arasında ilk üçe giren Avery Dennison Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti., Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Tic. A.Ş. ile Suglobal Tekstil ve Konfeksiyon San. A.Ş.’ye, yine Saray’da faaliyet gösteren firmalar arasında sağladıkları istihdamla ilk üçe giren Arıcı Tekstil San. Tic. Ltd. Şti, Eros Tekstil İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ve Suglobal Tekstil ve Konfeksiyon San. A.Ş. yetkililerine plaket takdim edildi. Firmalara ödülleri Saray Kaymakamı Alp Arslan, Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından verildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber