Saray’ın Melekleri’nden tarihi başarı

Saray’ın Melekleri’nden tarihi başarı
Yayınlama: 01.06.2015
A+
A-

Saray Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı tarihi bir başarıya imza atarak, Türkiye’nin en iyi ilk 16 takımı arasına girmeyi başardı. Yalova’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yarı Final Müsabakaları’nda Sakarya Yeni Hendek, Kocaeli DSİ Spor ve Eskişehir Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü’nü devirerek adını Eczacıbaşı, Vakıfbank ve Fenerbahçe gibi takımların katılacağı Türkiye Finalleri’ne yazdıran Saray’ın Melekleri, 14-19 Haziran’da Isparta’da Türkiye Şampiyonluğu için sahaya çıkacak.
sarayın melekleri
Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarını birincilikle tamamlayan Saray Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonası Finalleri’ne katılmaya hak kazanarak, adını Türkiye’nin en iyi takımları arasına yazdırdı.
3 MAÇI DA KAZANDILAR
Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda Saray’ın Melekleri Sakarya Yeni Hendek, Kocaeli DSİ Spor ve Eskişehir Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nü mağlup ederek final biletini kaptı. Saray’ın Melekleri turnuvanın ilk maçında Kocaeli DSİ Spor Kulübü’nü 25-11,25-17 ve 25-11’lik üç sonrasında 3-0, ikinci maçında ise Sakarya ekibi Yeni Hendek’i 25-20, 25-18 ve 25-13’lük setler sonrasında ilk çatma olduğu gibi 3-0’lık skorla devirdi. Üçüncü ve son maçında ise Saray’ın Melekleri Eskişehir Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nü 25-15, 15-25, 25-23 ve 25-22’lik setler sonrasında 3-1 yenerek Yalova grubunu namağlup tamamladı.
sarayın melekleri2
SARAY’IN MELEKLERİ GÜCÜNÜ GÖSTERDİ
Yarı Final maçları boyunca oldukça etkili bir oyun sahaya yansıtan Saray Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, Eczacıbaşı, Vakıfbank ve Fenerbahçe gibi takımlarla mücadele edeceği Türkiye Finalleri öncesi şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu da göstermiş oldu.
sarayın melekleri1
MELEKLERE SARAY’DA ÇOŞKULU KARŞILAMA
Pazar Akşamı Saray’a dönen Saray Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, Atatürk Alanı’nda coşkuyla karşılandı. Davul Zurna eşliğinde karşılanan Saray Melekleri’ni Başkan Nazmi Çoban tek tek kutlayarak, başarılarının daim olmasını diledi. Türkiye Finalleri’ne kalmayı davul zurna eşliğinde oynayarak ve halay çekerek kutlayan Saray’ın Melekleri, Şampiyon Saray sloganıyla Atatürk Alanı’ndaki kutlamayı sonlandırdılar.
sarayın melekleri3
KARABULAK; ÇOK BÜYÜK İŞ BAŞARDIK
İki yıl gibi bir sürede takımı bu noktaya getirerek büyük bir başarıya imza atan Saray Belediyespor Antrenörü Turgay Karabulak, şunları ifade etti:
Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Yarı finaller boyunca çok iyi oynadılar ve Türkiye Şampiyonası’na katılmayı fazlasıyla hak ettiler. Sezon başından bugüne 31 resmi maçta hiç mağlubiyet yüzü görmeyen Saray Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, 77 il için ayrılan 4 kontenjandan birini elde ederek Türkiye Şampiyonasına katılıyor. Saray Belediyespor’un iki sene gibi kısa bir zaman diliminde bu başarıya ulaşması çok büyük bir iş ve önemli bir olay. Şuan Saray Belediyespor temsil edilebileceği en üst noktada. Bugünden sonra 14-19 Haziran’da Isparta’da oynanacak Türkiye Şampiyonası’na hazırlanmaya başlayacağız. İlk hedefimiz Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Vakıfbank gibi takımların olduğu Şampiyonada ilk 8 takım arasına kalmaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber