Tabelalar asıldı ambalajı açılmadı

Tabelalar asıldı ambalajı açılmadı
Yayınlama: 25.10.2016
A+
A-


Saray’a yapılan yeni Devlet Hastanesi binasının açılışı bir türlü gerçekleşmedi. Bu açılışın gerçekleşmemesi de Saray ilçe merkezinde alışılmadık bir görüntüyü beraberinde getirdi. İstanbul Caddesine konulan yön bildirim tabelalarının poşet ve bantla kapatılmış olması dikkatlerden kaçmadı. Bunun sebebi ise tabelaların yeni yapılan Devlet Hastanesine gidiş güzergahını gösteren tabelalar olması Fakat hala o hastane açılmadı ve tabelası da ambalajlı kaldı.
tabelalar-asildi-ambalaj-acilmadi
YENİ DEVLET HASTANESİ HALA AÇILMADI
Saray Halkının uzun zamandır beklediği Devlet Hastanesi Yeni Binası 16 milyon 632 bin TL’ye ihale edilmişti.75 Yataklı Saray Devlet Hastanesi’nin  ihalesini üstlenen Doğan Karataş İnşaat Firması’na 2014 yılı Haziran ayında yer teslimi yapılmıştı. Yer tesliminin yapılması ile birlikte 450 gün sürecek inşaat süreci başlamıştı.  ve geçtiğimiz yaz aylarında Saray Devlet Hastanesi yeni hizmet binasının açılması bekleniyordu. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın da ziyaret ettiği ve bina inşaatının tamamlandığı Saray’ın yeni Devlet Hastanesi binası hala hizmete girmedi. Edinilen son bilgiye göre yeni Devlet Hastanesinin yol güzergahında bulunan köprünün yenilenmesi bekleniyor.
KARA POŞET VE KOLİ BANTLI ÖNLEM
Saraylı vatandaşlar İstanbul Caddesinde karşılaştıkları ambalajlı tabela ile bir hayli şaşkınlık yaşıyor. Bunun sebebi ise yeni dikilen bu tabelaların İstanbul Caddesinden Fabrika Caddesi istikametine dönüşle birlikte bu yol güzergahından yeni devlet hastanesine gidileceğini bildiriyor olması. Yeni Devlet Hastanesi’nin hala hizmet vermemesi sebebiyle tabelaların koli bandı ve kara poşetle örtüldüğü anlaşılıyor.

Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

Saray Haber