Tekirdağ, Üç Kemal’i örnek alsın yeter

Tekirdağ, Üç Kemal’i örnek alsın yeter
Yayınlama: 05.02.2016
A+
A-

Tekirdağ Barosu tarafından düzenlenen seminerde, akademisyen ve hitabet eğitmeni Gökhan Bayram tarafından Etkili Konuşma Teknikleri ve Hitabet konusunda avukatlara pratik bilgiler sunuldu. Seminerde, “Tekirdağ, hitabetin en iyi örnekleri olan Üç Kemal’in yeridir” denildi.
TEKİRDAĞ ÜÇ KEMAL2
Saray Gazetesi – Tekirdağ Baro Başkanlığı, mensubu bulunan avukatların mesleki bilgi ve tecrübeleri artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
AÇILIŞ KONUŞMASINI BARO BAŞKANI YAPTI
Bu kapsamda, önceki gün, Belediye İş Merkezi Konferans Salonu’nda “Etkili Konuşma Teknikleri ve Hitabet” konulu bir eğitim semineri düzenlendi. Eğitim semineri, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Huriye Altay Erol’un açılış konuşmasıyla başladı. Baro Başkanı, konuşmasında seminerlerini sürdürdüklerini, bir müddettir gerçekleştirmeyi arzu ettikleri bir programı gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, eğitimden çok faydalanacaklarına emin olduklarını belirtti.
TEKİRDAĞ ÜÇ KEMAL
USTA KONUŞMACILARIN SIRLARI PAYLAŞILDI
Açılış konuşmasının ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğretim görevlisi, hitabet eğitmeni ve sunucu Gökhan Bayram tarafından etkili konuşmanın inceliklerine dair bilgi paylaşımında bulunuldu. 3 saat süren ve Tekirdağ merkez ile ilçelerinden yoğun katılımla gerçekleştirilen seminerde birçok çarpıcı ve pratik bilgi sunuldu. Konuşmaya ilişkin videolar ve fotoğrafların gösterildiği, ilginç bilgilerin verildiği, eğlenceli ve akıcı geçen seminerde Gökhan Bayram tarafından usta konuşmacıların sırları paylaşıldı.
TEKİRDAĞ, ÜÇ KEMAL’İ ÖRNEK ALSIN YETER
Seminerde Tekirdağ ile ilgili görüşlerini de ifade eden Gökhan Bayram, Tekirdağ’ı “Hitabetin Kalesi” olarak tarif etti. Bayram, şunları söyledi. “Burası üç kemaller diyarı. Namık Kemal bir hatip ve hatiplerin anasıdır. Onun sayesinde devrinde birçok kişi etkilenmiş ve etkili konuşmalar çıkarmıştır. Yahya Kemal ise hem hatiplere malzeme veren hem de etkili konuşmasıyla ünlenen bir Tekirdağlıdır. Mustafa Kemal ise cumhuriyet tarihinin en etkili hatibidir. Bir şehir düşünün ki kendini tarif ederken övündüğü üç isim konuşmanın örnek ve özel isimleridir. Tekirdağlılar, konuşmalarında üç kemali kendilerine örnek almalıdır.” Eğitim semineri soru cevap bölümünün ardından, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Huriye Altay Erol’un ve baro yöneticilerinin Gökhan Bayram’a yöresel armağanların takdimi ile son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber