Tekirdağ’da Nükleer Tıp Ünitesi hizmete girdi

Tekirdağ’da Nükleer Tıp Ünitesi hizmete girdi
Yayınlama: 06.07.2018
A+
A-


Tekirdağ ve çevre illerdeki hastalara hizmet verecek olan ‘Nükleer Tıp Ünitesi’ düzenlenen programla Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde hizmete açıldı.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ
Tekirdağ ve çevre illerdeki hastalara hizmet verecek olan ‘Nükleer Tıp Ünitesi’ düzenlenen programla Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde hizmete açıldı. Ünitenin açılış programında ünitedeki çalışanları ve hizmet alan vatandaşları ziyaret eden İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Nükleer Tıp Ünitesinin Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni etti.
“NÜKLEER TIP TEDAVİDE YÜKSELEN BİR DEĞER OLARAK ORTAYA ÇIKMAKTADIR”
Nükleer Tıp Ünitesiyle ilgili açıklama yapan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir “Nükleer Tıp birçok hastalığın tanısında giderek önem kazanmakta, ayrıca tedavide de yükselen bir değer olarak ortaya çıkmaktadır. Tekirdağ Devlet Hastanesi Nükleer Tıp Ünitesi modern bir gama kamera ve ayaktan radyoaktif iyot tedavisi yetkisi ile TAEK (Türkiye Atom Enerjisi Kurumu) yönergelerine uygun şekilde Mayıs 2018’de faaliyete başlamış ve il merkezinde büyük bir boşluğu doldurmuştur. Ünite olarak şehir hastanesi faaliyete girdikten sonra hizmetlerin daha kapsamlı bir şekilde devam edilmesi planlanmaktadır” dedi.
KİMLER KATILDI?
Nükleer Tıp Ünitesi açılışı programına Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Atakan Eren, Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Çetin Kirezli, Hastane Müdürü Kenan Öztürk, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Günaydın Tabu, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Gülten Keloğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Raif Üzmez, Müdür Yardımcıları Burcu Yıldız Ekmen, Esra Kırbaş ve Nükleer Tıp Ünitesi Sorumlusu Hasan Deniz Demir katıldı.

 

Saray Haber