Terminaller danışma kurulu toplantısı gerçekleşti

Terminaller danışma kurulu toplantısı gerçekleşti
Yayınlama: 25.06.2016
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası ve Şehirlerarası Yolcu Terminali Yönetmeliğinin 10.maddesi gereği oluşturulan Terminaller Danışma Kurulu ikinci olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Kübra YAVUZ- Saray Gazetesi

Terminaller danışma kurulu 2.toplantısı gerçekleşti.İSTEK VE TALEPLER GÖRÜŞÜLDÜ
Süleymanpaşa Terminali’nde gerçekleştirilen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürlüğü yetkilileri, Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın yetkililerinin yanı sıra Saray, Çerkezköy, Çorlu, Süleymanpaşa, Şarköy, Malkara ve Hayrabolu terminallerinde faaliyet gösteren acenteler ile diğer kiracıların kendi aralarında seçtikleri birer temsilcinin katıldığı toplantıda, 1. Toplantıda alınan kararlara ilişkin yapılan iş ve işlemler ile son günlerde ülkemiz genelinde meydana gelen terör eylemlerine karşı alınacak tedbirlerle, turizm merkezlerine taşımacılık yapan firmaların istek ve talepleri görüşüldü.
RAHAT VE HUZURLU BİR SEYAHAT
Danışma kurulunun, Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürlüğü’nün koordinesinde ilçe terminalleri ile Belediye Başkanlığı arasında köprü görevi gördüğünü belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, “Danışma kurulu ikinci toplantısını yaptı. Terminaller sorumlularımızın eksiksiz bir şekilde toplantıya katılması bizi de mutlu etti. Danışma kurulu toplantılarında alınan kararlar, terminallerimizde yaşanan sorunların en kısa sürede giderilerek vatandaşlarımıza rahat ve huzurlu bir seyahat ortamı sağlamak adına Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak bizim önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Bundan sonra da danışma kurulu toplantıları aracılığıyla terminallerde faaliyet gösteren seyahat acentelerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber