Türk Eğitim Sen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu

Türk Eğitim Sen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu
Yayınlama: 06.04.2018
A+
A-


Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamuran Varma ve Yönetim Kurulu, Saray ilçe temsilciliği ve üyeleri ile birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu.

KATILIM YOĞUN OLDU
Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamuran Varma ve Yönetim Kurulu Saray İlçe temsilciliği ve üyeleri ile birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu. 3 Nisan Salı akşamı Filiz Et Mangal’da gerçekleşen yemeğe Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamuran Varma ve Yönetim Kurulu, Saray İlçe Temsilcisi Kenan Hasdemir, Saray İlçe Temsilciliği üyeleri, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç katıldı.
BİR ARADA OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUĞUNU DİLE GETİRDİ
Yemekte Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamuran Varma,  Saray yönetim kurulu, temsilcileri ve üyeleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi ve son günlerde yapılan sendikal eylemler ve hukuki dayanakları noktasında bilgiler ve Mayıs dönemi tefkifatları ve üyelik işlemleri hakkında bilgiler verdi.
TÜRK EĞİTİM SEN HER GEÇEN GÜN GÜÇLENMEKTEDİR
Üyelerinden Mayıs dönemine kadar hedeflediği üye sayısına ulaşma konusunda azami gayret sözünü alan  Varma, “Türk Eğitim-Sen her geçen gün güçlenmektedir. Biz büyük bir aileyiz. Katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ederim” dedi
KENAN HASDEMİR’E PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Yemekte sendikaya yıllarca emek vermiş olan Saray İlçe Temsilcisi Kenan Hasdemir’e desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

 

 

 

 

Saray Haber