U 19’lar farklı başladı 7-1

U 19’lar farklı başladı 7-1
Yayınlama: 03.12.2014
A+
A-

Saray Belediyespor U 19 Takımı grubundaki ilk maçında Kapaklı Kartalspor’u ağırladı. 90 dakika boyunca sahaya çok iyi bir futbol yansıtan Saray Belediyespor, maçtan 7-1’lik galibiyetle ayrılarak ligin ilk haftasında rakiplerine gözdağı verdi.
2
Tekirdağ U 19 Ligi C Grubu’nda ilk hafta mücadelesinde sahasında Kapaklı Kartalspor’u konuk eden Saray Belediyespor, sahadan 7-1 gibi farklı bir galibyetle ayrıldı.
Saray Stadı’nda oynanan mücadelede takımımız sahaya şu kadro ile çıktı:
Egemen, Ahmet, Berke, Batuhan, Ahmet, Metehan, Sefa(Batıkan), Samet, Serhat, Bahadır(Ali), Akın(Hakan). Antrenör; Bora Kolcuoğlu.

MAÇI 7-1 KAZANDIK
Maça çok iyi başlayan U 19 takımımız ilk yarında Sefa, Serhat ve Samet’in bulduğu birbirinden güzel gollerle devreyi 3-0 önde tamamladı. İkinci yarının başında kalesinde şok bir gol gören Saray Belediyespor, çabuk toparlanarak gollerine kaldığı yerden devam etti. İkinci yarıda Serhat(2), Batıkan ve Hakan’ın ayağından 4 gol bulan temsilcimiz, sahadan 7-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

İLK HAFTA LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDUK
Bu galibiyetle ligin ilk haftasında liderlik koltuğuna yerleşen Saray Belediyespor U 19 Takımı, etkili ve sonuca giden oyunu ile de rakiplerine gözdağı vermiş oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber