Vizespor namağlup şampiyon oldu

Vizespor namağlup şampiyon oldu
Yayınlama: 27.03.2018
A+
A-


Antrenörlüğünü Kemal Özmen’in yaptığı Vizespor Kırklareli 1. Amatör Küme A. Grubu’nda namağlup şampiyonluğa ulaştı. Şampiyonu belirleyen maçta tarafsız sahada Kentspor ile karşılaşan Vizespor, penaltı atışları sonrası şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Kırklareli 1. Amatör Küme A. Grubu’nu Vizespor şampiyon tamamlayarak, Süper Amatör Lige yükseldi.
İŞTE ŞAMPİYON KADRO
Vizespor şampiyonluk maçında şu kadro ile mücadele etti:
Mert, Burak, Mehmet, Koray, Kürşat Furkan, Fırat(Semih), Serdar, Mesut, Furkan(Furkan Uluğ), Abdülkerim (Buğra), Yunus Emre. Antrenör Kemal Özmen.
PENALTI ATIŞLARI ŞAMPİYONU BELİRLEDİ
Vizespor ile Kentspor arasındaki mücadelede 90 dakika 1-1’lik eşitlik ile sona erdi. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca şampiyonu seri penaltı atışları belirledi. Sarı lacivertli ekip, Lüleburgaz temsilcisi Kentspor’a 4-3 üstünlük sağlayarak, Kırklareli 1. Amatör Küme A. Grubunun şampiyonu oldu. Vizespor önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de BAL’a çıkmak için mücadele edecek.
ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADILAR
Şampiyonluk sonrası Vizespor camiası büyük coşku yaşadı. Konvoy halinde Vize’ye gelen takımı, Vize halkı alkışlarla karşıladı. Vize sokaklarına taşan şampiyonluk kutlamaları havai fişek gösterileri eşliğinde gecenin ilerleyene saatlerine kadar devam etti.
IHLAMUR KOKULU BU ŞEHRE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK
Vizespor’un şampiyonluğa ulaşmasına büyük emeği olan Antrenör Kemal Özmen, şunları ifade etti: “Ihlamur kokulu antik Vize şehrine bir sözümüz vardı, ‘şampiyonluk’. Futbolcularımla bu sözü yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Camiamıza hayırlı olsun. Başta Erdi Başkan olmak üzere yönetici, futbolcu ve 12’inci adam Kobralar taraftar grubuna takımım adına çok teşekkür ederim. Şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir.”

Saray Haber