Yaz Okulları kayıtları başladı

Yaz Okulları kayıtları başladı
Yayınlama: 08.06.2016
A+
A-

Saray Belediyesi tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan yaz okullarında kayıtlar başladı. Saray Belediyesi Mavi Masa Hizmet Birimi’nden yapılan açıklamada, 11 Temmuz’da başlayacak Yaz Okulları’nda, yüzme, voleybol, basketbol, futbol, keman, bağlama, gitar, Almanca, İngilizce, satranç ve el beceri kurslarının yanında bir ilke imza atılarak halk oyunları kursunun da dâhil edildiği ifade edildi.

Yaz Okulları kayıtları başladı (1)Saray’ın çocukların gelişiminde büyük paya sahip olan Yaz Spor Okulları’nda yeni dönem kayıtları başladı.

KURSLAR İKİ MERKEZ’DE DÜZENLENECEK

Bu yıl 12 farklı branşta eğitim verilecek Yaz Spor Okulları’na bütün mahallelerinin katılımı ile 1500’e yakın öğrencinin başvurması bekleniyor. 11 Temmuz – 11 Eylül tarihleri arasında devam edecek Yaz Okullarında kurslar Saray Merkez ve Büyükyoncalı Mahallesi’nde alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek. Bu sene yedincisi düzenlenecek Yaz Spor Okulları’nda öğrenciler yüzme, voleybol, basketbol, futbol, keman, bağlama, gitar, Almanca, İngilizce, satranç, el beceri ve Halk Oyunları kurslarında kendilerini geliştirme imkânına kavuşacaklar.

Yaz Okulları kayıtları başladı (2)YÜZME KURSU AYLIK 50 TL

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Yüzme Kursu’nda eğitimler Saray Stadı’nın yanında kurulacak havuzlarda verilecek. 7-11 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği yüzme kursu ücretli olurken, velilerden alınacak bedel aylık 50 TL olarak açıklandı.

BAŞVURULAR MAVİ MASA’YA

Saray Belediyesi Mavi Masa Birimi’nden yapılan açıklamada, başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin velileri bile birlikte Mavi Masa’dan gerekli bilgi ve belgeleri alabilecekleri ifade edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber