Yeni sezona galibiyetlerle hazırlanıyorlar

Yeni sezona galibiyetlerle hazırlanıyorlar
Yayınlama: 10.09.2016
A+
A-

Saray Belediye Spor, Çerkezköy Doğan Spor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz maçtan 4-3 galip ayrıldı. İlk hazırlık maçında Büyükyoncalıspor’u yenen ve ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrılan temsilcimiz, lige galibiyet serisiyle hazırlanıyor.
saray-belediye-spor-sezona-galibiyetle-hazirlaniyor-2-1Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi
SARAY BELEDİYE SPOR SEZONA HIZLI BAŞLADI
Bu sezon Süper Amatör Ligde üst sıraları hedefleyen temsilcimiz Saray Belediye Spor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Transfer sezonunu iyi değerlendiren Saray Belediye Spor, taraftarlarını kadrosuna kattığı isimler ile heyecanlandırırken sezon öncesi gerçekleştirdiği hazırlık maçlarından galibiyetle ayrılması taraftarların heyecanını iki katına çıkardı. Daha önce Büyükyoncalıspor’u farklı skorla deviren Saray Belediye Spor, son hazırlık maçında da Çerkezköy Doğan Spor’u 4-3 yenmeyi başardı.
MAÇ 4-3 SONA ERDİ
Saray Belediye Spor, Çerkezköy Doğan Spor ile Saray Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi. İlk yarısını 2-1 önde tamamlayan yeşil beyazlı temsilcimiz, maçtan da 4-3’lük skor ile galip ayrıldı. Saray Belediye Spor’un gollerini Türker(2), Gurur ve Bahadır kaydetti.
PAZAR GÜNÜ GÜÇLÜ RAKİPLE KARŞI KARŞIYA GELECEK
Saray Belediye Spor üçüncü hazırlık maçını Pazar günü saat 17.00’da Lüleburgaz Yıldırım Spor ile gerçekleştirecek. Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden rakibine karşı Saray Belediye Spor’un göstereceği performans merakla beklenirken, Saray Şehir Stadyumunda gerçekleşecek mücadeleye taraftarın ilgi göstermesi bekleniyor.
“EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”
Saray Belediye Spor Antrenörü Kemal Özmen, takımının sezona hazırlık sürecini değerlendirerek “Güçlü bir takım kurduk. Ağır antrenmanlar ile sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hazırlık maçlarında gösterdiğimiz performansımızın üzerine daha da gelişme kaydederek daha iyi duruma geleceğiz. Şu an iyi durumdayız.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber